reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze niesprawiedliwe to jest;/ przykro mi:( trzymaj sie:*

reklama
Anik
Ja biorę heparynę ze względu na wcześniejsze poronienia .
Niby same wyniki krwi mam ok nie mam żylaków ale robiłam badania genetyczne i wyszło mi w nich. że mam V LEYDEN .Czyli wrodzoną zakrzepicę która może się ujawniać dopiero w ciąży .To rodzaj trombofilii Na wczesnym etapie. ciąży dochodzi wtedy do mikrozakrzepów , krew jest zbyt gęsta i ciąża obumiera .
Dlatego brałam już od owulacji żeby ciąża się ładnie zagnieżdziła .
Biorę jeszcze acard i witaminy metylowane i inne leki podtrzymujące ciąże o których nie będę wam tu pisać .
Termin mam na 14 wrxeśnia
Jestem 6+4 d ciąży

Joanna Rak
Przykro mi ....Przechodziłam przez to kilka razy ...Wiem że teraz jest ci ciężko ale nie rezygnuj z drugiego dzieciątka .
Jeżeli chcesz pomocy pisz na priv .
Ja przeszłam wszystkie możliwe leczenia i bardzo dużo wiem na ten temat .Myślę że mogę ci pomóc jeśli tylko będziesz. chciała .A niestety nie wszyscy lekarze zajmują sie poronieniami i sie na tym nie znają niestety .Tylko kilku lekarzy w Polsce umie leczyć poronienia
Pozdrawiam i życzę dużo siły .
Czyli idziemy tak samo.. Ja tez 6+4 :) termin 14.09. Mi dala teraz jak potwierdzila ciaze i od razu dala heparyne bo wziela pod uwage ze zakrzep mogl spowodować obumarcie bo z wynikow hp nic nie wyniklo..

Widzę ze jest tu kilka dziewczyn które pisze tylko i wylacznie o sobie. Nie wspieraja, nie pytają o inne, z niczym się nie ustosunkowuja, nawet dobrego slowa nie napiszą w obliczu tragedii.
Tylko piszą o tym co u nich, jak się czują i jak ich wizyty.
Nie będę pisała kogo mam na myśli, tylko przypominam.
Ten wątek jest założony żeby się nawzajem wspierac!
Jeśli ktoś pisze tylko po to żeby się chwalić wszem i wobec swoją ciąża a gdzieś ma pozostałe dziewczyny to chyba nie jest miejsce dla niego.
Tutaj tworzymy wspólnotę a nie krąg wzajemnej adoracji.
Nie da się odpisywać każdemu ( chociaż Natuszka potrafi ;) ) ale dziwne jest jak ktoś gada tylko do siebie.
W takiej sytuacji może lepiej pamiętnik pisać...
Tyle co rzuciło mi się w oczy i chciałam wam napisać. Moje słowa nie sa skierowane do ogółu a do szczegółu raczej..

reklama
Do góry