reklama
Podobno bolesne jak cholera te zastrzyki? Kiedyś chyba je robiłam bratu to wiłsię jak wąż z bólu [emoji21]Ja juz je biore.. Nie poszlam do innego, poprostu stwierdzilam ze lepiej brac skoro gin zalecila.. W aptece babka mi tez powiedziala ze lepiej brac skoro lekarz zalecil.. Ze to nie szkodzi dziecku.. A tez nie chcialam ich brac:/ ale co zrobisz..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Czytalam wczoraj o makowcu Ja od swiat do sylwestra codziennie po kawalku wciagalam wiec moj dzidziol od poczatku mial turbo naped
Powiedzielismy wczoraj naszym dziewczynom o maluszku. Kupilam spioszki i czapeczke, zapakowalam i mowimy- mamy dla was niespodzianke. Rozpakowaly i konsternacja Najpierw myslaly ze to dla brata corki a potem starsza powiedziala- dzidzius bedzie! a mlodsza- hurra,spelnilo sie moje marzenie! A teraz mloda chodzi i mnie po brzuchu glaska i mowi - Kocham cie dzidziusiu
Powiedzielismy wczoraj naszym dziewczynom o maluszku. Kupilam spioszki i czapeczke, zapakowalam i mowimy- mamy dla was niespodzianke. Rozpakowaly i konsternacja Najpierw myslaly ze to dla brata corki a potem starsza powiedziala- dzidzius bedzie! a mlodsza- hurra,spelnilo sie moje marzenie! A teraz mloda chodzi i mnie po brzuchu glaska i mowi - Kocham cie dzidziusiu
Ja też zrobię podobnie w następny weekend..dziadków miałam poinformować wczoraj ale mój J się uparł że 10 jak pojedziemy do domu rodzinnego i osobiście nie przez tel.. no ok...niech mu będzie..
Chyba lepiej osobiscie jak jest mozliwosc. Zawsze mozna poobserwowac prawdziwe reakcje na ta wiadomosc. Ja powiedzialam tez mojej mamie i babci wczoraj przy okazji ich swieta. Wachalam sie bo babcia tajemnicy utrzymac nie umie. Wydawalo mi sie ze cos podejrzewaly bo unikalam alkoholu na swieta a tu pelne zaskoczenie
JEAHL
Fanka BB :)
My babciom i dziadkom powiemy jak będę po lekarzu. Na razie tylko test i beta HCG zrobione.
Co do moich dziewczyn, to twierdzą, że nie chcą braciszka, nad siostrą się zastanawiają
Cynka ile lat mają Twoje dziewczynki?
Co do moich dziewczyn, to twierdzą, że nie chcą braciszka, nad siostrą się zastanawiają
Alcarin
Bardzo mi przykro...juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My babciom i dziadkom powiemy jak będę po lekarzu. Na razie tylko test i beta HCG zrobione.
Starsza 10 a mlodsza 7. Starsza wczesniej mowila ze chce brata bo ma juz dosc siostry (zazdrosna jest i nie przepada za nia niestety) a jak sie dowiedziala o dzidzi to bylo- niech to bedzie dziewczynka mlodszej obojetnie
DorciaMamaOlka
reklama
ZOOska