Nikt mi tego nie powiedzial:/Pamiętaj że heparynę podaje sie o jednej godzinie codziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikt mi tego nie powiedzial:/Pamiętaj że heparynę podaje sie o jednej godzinie codziennie
Kochana przykro mi bardzo. Nie poddawaj sie. W zyciu wszystko jest mozliwe.Trzymam za Ciebie kciuki.juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory masz tyg ciazy? Jeszcze usg nie mialas?Ja mam jutro wizytę ale jakoś nie liczę że mi zrobi usg ostatnio inny lekarz mi nie zrobił więc się nie zdziwię jak I Teraz się nic nie dowiem
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 11 lutego. A dodam jeszcze do tego pytania inne ? Bierzecie swoim partnerów/narzeczonych/mężów na USG? Pytam z czystej ciekawości nie chce być wścibska jak by coKochane jak tam u was z tymi prenatalnymi? Wybieracie się? I kiedy?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Anik ja bym robiła na nocDwa razy podalam sobie o 14-15. A dzis jestem w szkole i bede w domu dopiero o 17. I co teraz?
Tak biorę ;-) jutro jeżeli będę miała usg to też o ile lekarz pozwoli pójdzie mojmaz z córką :-)Ja 11 lutego. A dodam jeszcze do tego pytania inne ? Bierzecie swoim partnerów/narzeczonych/mężów na USG? Pytam z czystej ciekawości nie chce być wścibska jak by co
Mój mąż chodzi ze mną ;d był ostatnio w środku na usg :dJa 11 lutego. A dodam jeszcze do tego pytania inne ? Bierzecie swoim partnerów/narzeczonych/mężów na USG? Pytam z czystej ciekawości nie chce być wścibska jak by co