reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tak mi zalecila ginka.. Po poronieniu w pazdzierniku od razu mi powiedziala ze nastepna ciaza bedzie na heparynie.. To takie gdybanie.. Bo mozliwe ze serduszko przestalo bic bo byl zakrzep itp. Ale krwi nie mialam badanej.. Tak poprostu mi dala zeby juz dmuchac na zimne. Nie chcialam tego brac ale sie przelamalam. A ty dlaczego bierzesz? I to juz od owulacji? Ktory masz tyg ciazy?
Anik
Ja biorę heparynę ze względu na wcześniejsze poronienia .
Niby same wyniki krwi mam ok nie mam żylaków ale robiłam badania genetyczne i wyszło mi w nich. że mam V LEYDEN .Czyli wrodzoną zakrzepicę która może się ujawniać dopiero w ciąży .To rodzaj trombofilii Na wczesnym etapie. ciąży dochodzi wtedy do mikrozakrzepów , krew jest zbyt gęsta i ciąża obumiera .
Dlatego brałam już od owulacji żeby ciąża się ładnie zagnieżdziła .
Biorę jeszcze acard i witaminy metylowane i inne leki podtrzymujące ciąże o których nie będę wam tu pisać .
Termin mam na 14 wrxeśnia
Jestem 6+4 d ciąży

Joanna Rak
Przykro mi ....Przechodziłam przez to kilka razy ...Wiem że teraz jest ci ciężko ale nie rezygnuj z drugiego dzieciątka .
Jeżeli chcesz pomocy pisz na priv .
Ja przeszłam wszystkie możliwe leczenia i bardzo dużo wiem na ten temat .Myślę że mogę ci pomóc jeśli tylko będziesz. chciała .A niestety nie wszyscy lekarze zajmują sie poronieniami i sie na tym nie znają niestety .Tylko kilku lekarzy w Polsce umie leczyć poronienia
Pozdrawiam i życzę dużo siły .

Ostatnia edycja:
juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, bądź silna i nie poddawaj się...

eiktrjjge03lkilf.png

JoannaRak bardzo mi przykro:(
Dziewczyny a jak tam Wasze objawy?:) Bo moje jakby ustępują został ból piersi i zmęczenie

reklama
Ja mam jutro wizytę ale jakoś nie liczę że mi zrobi usg ostatnio inny lekarz mi nie zrobił więc się nie zdziwię jak I Teraz się nic nie dowiem

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry