Ooo, myślałam ze ja tu jestem najstarsza[emoji3] ja jestem 83 a Ty? Jeśli to nie tajemnica[emoji3][emoji3]
Ola
82 [emoji43]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, myślałam ze ja tu jestem najstarsza[emoji3] ja jestem 83 a Ty? Jeśli to nie tajemnica[emoji3][emoji3]
Ola
Dziękuję [emoji173] niestety to już drugi raz [emoji54]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja ostatnio stwierdziłam że nie ma po co się denerwować robię mogę żeby fasoli było u mnie dobrze a na nic więcej niestety nie mamy wpływu także dziewczyny głowy do góry będzie dobrze trzeba skupić się na tym na co mamy wpływ czyli na naszym samopoczuciu . Wiadomo że jakiś stres jest i niepokój ale ja staram się go od siebie odsuwać . To ja poprostu jestem bardzo młoda mama a nie Ty stara proszę odwołać mi to słówkoBrawo Olka, takich postaw zadowolonych nam tu trzeba[emoji3] od razu lepiej mi się zrobiło.
Wiesz, jesteś moja imienniczka i jest między nami równe 10 lat różnicy (domniemam do nicku), w głowie mi się to nie mieści [emoji3] ja już starawa mamka jestem?
Ola
Ola
Mi lekarz odmowil l4, choc mowilam mu, ze mam zle warunki w pracy i brak mozliwosci przeniesienia na inne stanowisko. I zmienilam lekarza od ktorego na szczescie dostalam. Ale tak mialam w poprzedniej ciazy. Zobacze jak bedzie terazŻaden lekarz nie odważy się odmówić L4 kobiecie w ciąży... gdyby się twu twu którejkolwiek i cokolwiek stało mogłabyś rościć sobie jakieś zadośćuczynienie. Nie odmówi. Pielegniary często takie są, nie wiem, może kompleks niższości?
Ola
No właśnie ja ostatnio stwierdziłam że nie ma po co się denerwować robię mogę żeby fasoli było u mnie dobrze a na nic więcej niestety nie mamy wpływu także dziewczyny głowy do góry będzie dobrze trzeba skupić się na tym na co mamy wpływ czyli na naszym samopoczuciu . Wiadomo że jakiś stres jest i niepokój ale ja staram się go od siebie odsuwać . To ja poprostu jestem bardzo młoda mama a nie Ty stara proszę odwołać mi to słówko