reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej ! Nie jesteś najstarsza. Trochę wstyd się przyznać, ale jestem chyba najbardziej wiekową mamą. Równo 10 lat starszą od Ciebie. Nie planowałam tej ciąży, jestem pełna obaw. Dzisiaj 5 t i 5 dni. W piątek wizyta u ginekologa. Strasznie mi się dłuży .
To tak ja ją 5t6d i w pt wizyta juz się doczekać nie mogę.

Adriana696 - cytujesz wiadomości ale nic pod nimi nie piszesz.

Siwa a wiadomo czemu wcześniej stracilas ciążę?

U mnie dziś 8tc i 2d według OM. Wiec w sumie też można powiedzieć że 9 tydzień mi leci.

Hej ! Nie jesteś najstarsza. Trochę wstyd się przyznać, ale jestem chyba najbardziej wiekową mamą. Równo 10 lat starszą od Ciebie. Nie planowałam tej ciąży, jestem pełna obaw. Dzisiaj 5 t i 5 dni. W piątek wizyta u ginekologa. Strasznie mi się dłuży .

Allllle super!!!!!! To się chwali! Brawo. Teraz jesteś nasza Królowa Matka[emoji12]

Ola

oka_w ja jestem 86

justys0702 chamowa serrio :/ dobrze ze zmieniłaś lekarza.
No raczej. Wogole to byla pomylka z tym lekarzem. Na szczescie znalazlam duzo lepszego.

f2w3yx8dv4ippex6.png

reklama
Ooo[emoji3][emoji3][emoji3]
Wczoraj mi przyjaciółka powiedziała (82tez) ze rodzenie po 30 jest dużo fajniejsze [emoji6] Ona tez ma 3 dzieci.
Mówi ze jakoś spokojniej i nawet łatwiej schudła...

Ola
Ja i tak byłam chuda, ja mam problem z zatrzymaniem wagi na wyższym poziomie. A co do rodzenia po 30-tce to się absolutnie nie zgodzę ... ja gorzej to znoszę. Jeszcze ta świadomość ile będzie się mieć lat, gdy dziecko osiągnie taki a taki wiek ..

Do góry