reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
ja jestem zwłok zwłoka [emoji85][emoji23]
Jutro kończę 8 tydzień i robi sie coraz mniej smiesznie[emoji849] jestem na przemian głodna ( ale to tak jakbym miała umrzeć z braku jedzenia), a za chwile wszystko mi sie unosi do gardła fujjj, raz nie powstrzymałam wymiotów i wisialam nad miska kilka razy. Ale ogolnie mam jakis taki wewnętrzny strach przed rzyganiem wiec z reguły trzymam to w sobie. Zauważyłam ze kwasne wtedy pomaga, pomarańcze, ogórek kiszony.
Cycki to juz mnie do szału doprowadzają, nie ma opcji spania bez stanika nawet No i sutki mi sie baaardzo powiększyły;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też sutki mam wystające i są cholernie wrażliwe.
Kurde dzisiaj wstałam bez mdłości i mam normalny apetyt... mam nadzieje ze wszystko oki. Zresztą dziś się dowiem:)
Oby tak zostało :)
No więc nie będzie mi dane zostać wrześniowa mamą. Dziś pojawiła się krew i beta spada bo kreska zrobiła się cieniem cienia.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :(((

reklama
Mam problem. Wczoraj pojechalam sie zarejestrowac do mojej gin z nfz i bylo nie milo tzn. Pielegniarka potraktowala mnie strasznie. Powiedzialam jej ze wizyte chcialabym na pon poniewaz l4 od lekarza rodzinnego mam do nd .Wcisnela mnie z wielka lacha i dodala ze ja jestem tylo w ciazy a nie obloznie chora ze di pracy powinnam chodzic i pani doktor powie mi to samo. Spoko powiedzialam jej ze mam zle warunki przeciagi i pracuje po 10 do 12 h i to praktycznie dziennie.to ona mi na to ze pracodawca powinien mi stworzyc w czasie ciazy dogodne warunki pracy. Mam mega metlik boje sie ze mi l4 nie wystawi i zapisalam sie na piatek do gin kuglin w gliwicach z medicover fakt taku ze 30 km dojazdu popoludniami spoko gorzej rano

Żaden lekarz nie odważy się odmówić L4 kobiecie w ciąży... gdyby się twu twu którejkolwiek i cokolwiek stało mogłabyś rościć sobie jakieś zadośćuczynienie. Nie odmówi. Pielegniary często takie są, nie wiem, może kompleks niższości?

Ola

ja jestem zwłok zwłoka [emoji85][emoji23]
Jutro kończę 8 tydzień i robi sie coraz mniej smiesznie[emoji849] jestem na przemian głodna ( ale to tak jakbym miała umrzeć z braku jedzenia), a za chwile wszystko mi sie unosi do gardła fujjj, raz nie powstrzymałam wymiotów i wisialam nad miska kilka razy. Ale ogolnie mam jakis taki wewnętrzny strach przed rzyganiem wiec z reguły trzymam to w sobie. Zauważyłam ze kwasne wtedy pomaga, pomarańcze, ogórek kiszony.
Cycki to juz mnie do szału doprowadzają, nie ma opcji spania bez stanika nawet No i sutki mi sie baaardzo powiększyły;)

Jezuuu, 8 tydzień kończysz? I zaczynasz 9? Jak Ci zazdroszczę... ja tu dni liczę i jak w pracy zawsze tydzień za tygodniem leci jak z bicza strzelił tak teraz ciągnie się... ja dopiero połowa 6 tygodnia....

Ola

A ja wczoraj zaczęłam 9 tydzień i szczerze mówiąc czuje się o niebo lepiej niż w 7 tygodniu. Ustapily wkoncu zmiany nastrojów :p. Jedyne co to bolą mnie piersi no i lekkie nudności chwilami .

Jezuuu, 8 tydzień kończysz? I zaczynasz 9? Jak Ci zazdroszczę... ja tu dni liczę i jak w pracy zawsze tydzień za tygodniem leci jak z bicza strzelił tak teraz ciągnie się... ja dopiero połowa 6 tygodnia....

Ola

Tak, jutro mam 8t0d, czyli zaczynam 9, dobrze liczę chyba[emoji848][emoji4]

A ja wczoraj zaczęłam 9 tydzień i szczerze mówiąc czuje się o niebo lepiej niż w 7 tygodniu. Jedyne co to bolą mnie piersi no i lekkie nudności chwilami .

Brawo Olka, takich postaw zadowolonych nam tu trzeba[emoji3] od razu lepiej mi się zrobiło.
Wiesz, jesteś moja imienniczka i jest między nami równe 10 lat różnicy (domniemam do nicku), w głowie mi się to nie mieści [emoji3] ja już starawa mamka jestem?

Ola

reklama
Tak, jutro mam 8t0d, czyli zaczynam 9, dobrze liczę chyba[emoji848][emoji4]

No tak, ja tez tak liczę. Mam dziś 5t3d wiec 6t.
Pocieszam się, ze jak wrócę z ferii to będę już miała 8 tydzien[emoji3]
Śmieje się jedynie do męża ze jak mi się rzyganie rozkręci to albo tam zamieszkam na stałe w Alpach, albo wrócę helikopterem. Miałam tak w 1ciazy, pojechałam na święta do mamy 600km, czułam się znośnie a potem dwa miesiące u niej leżałam bo nie byłam sranie do domu wrócić...

Ola

Do góry