reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Brawo Olka, takich postaw zadowolonych nam tu trzeba[emoji3] od razu lepiej mi się zrobiło.
Wiesz, jesteś moja imienniczka i jest między nami równe 10 lat różnicy (domniemam do nicku), w głowie mi się to nie mieści [emoji3] ja już starawa mamka jestem?

Ola
No właśnie ja ostatnio stwierdziłam że nie ma po co się denerwować robię mogę żeby fasoli było u mnie dobrze a na nic więcej niestety nie mamy wpływu:( także dziewczyny głowy do góry będzie dobrze trzeba skupić się na tym na co mamy wpływ czyli na naszym samopoczuciu . Wiadomo że jakiś stres jest i niepokój ale ja staram się go od siebie odsuwać . To ja poprostu jestem bardzo młoda mama a nie Ty stara proszę odwołać mi to słówko :)

Ja byłam dzisiaj na kolejnych badaniach tsh mocz morfologia teraz jadę do Katowic do pracy jestem ciekawa co mi szefowa powie.
marcia331 widzisz a tak się martwiłaś że objawów nie masz ;)
U mnie też się nasilają mdłości rano i wieczorem także fajnie jest :)
I jeszcze 2 dni i jadę do doktorka jeeej :)

Żaden lekarz nie odważy się odmówić L4 kobiecie w ciąży... gdyby się twu twu którejkolwiek i cokolwiek stało mogłabyś rościć sobie jakieś zadośćuczynienie. Nie odmówi. Pielegniary często takie są, nie wiem, może kompleks niższości?

Ola
Mi lekarz odmowil l4, choc mowilam mu, ze mam zle warunki w pracy i brak mozliwosci przeniesienia na inne stanowisko. I zmienilam lekarza od ktorego na szczescie dostalam. Ale tak mialam w poprzedniej ciazy. Zobacze jak bedzie teraz

f2w3yx8dv4ippex6.png

No właśnie ja ostatnio stwierdziłam że nie ma po co się denerwować robię mogę żeby fasoli było u mnie dobrze a na nic więcej niestety nie mamy wpływu:( także dziewczyny głowy do góry będzie dobrze trzeba skupić się na tym na co mamy wpływ czyli na naszym samopoczuciu . Wiadomo że jakiś stres jest i niepokój ale ja staram się go od siebie odsuwać . To ja poprostu jestem bardzo młoda mama a nie Ty stara proszę odwołać mi to słówko :)

Tez tyle miałam lat jak rodziłam pierwszego synka[emoji3][emoji3][emoji3] teraz jestem dojrzała mama, OK.

Ola

reklama
Hej ! Nie jesteś najstarsza. Trochę wstyd się przyznać, ale jestem chyba najbardziej wiekową mamą. Równo 10 lat starszą od Ciebie. Nie planowałam tej ciąży, jestem pełna obaw. Dzisiaj 5 t i 5 dni. W piątek wizyta u ginekologa. Strasznie mi się dłuży .

Do góry