reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nessi musi byc dobrze:) kazda chyba z nas ma chyba jakies obawy przed wizyta.. To bedzie Twoja pierwsza?
To będzie moja druga wizyta ...
Powiedzieliśmy teściom o ciąży i się nasłuchałam. Że nie wystarczy rodzić trzeba jeszcze wychowywać, że mamy "tego" za dużo i powinniśmy przedyskutować co z "tym" zrobić. Zrobiło mi się przykro, odechciało mi się z nimi rozmawiać, ogólnie mam dość kontaktów jak na razie. [emoji17]

Współczuję teściów ...moi nie lepsi niestety...

Leeleeth ale się nie ładnie zachowali ! Przykro mi ! Dzieci to nie rzecz !a jak się kocha i ma się w sercu miejsce nawet na 10 dzieci to się je ma i kocha nikomu nic do tego!

Dzięki za wsparcie. Tak mi przykro było, że nawet nie skomentowałam. Takich skurczy dostałam że głowa mała. Wiec stwierdziłam, że najważniejsze, że ja się cieszę i zadbam by było kochane.
Oleje spotkania z nimi bo stres nie wskazany, żeby nic się Dziecinie nie stało.
Wybaczcie, że tak z rana żale wylewam ale chodzę z tym już dwa dni i musiałam z komuś powiedzieć [emoji52]

Ostatnio cicho bylam bo wlasnie maly mial moj wczoraj urodziny i przygotowan co nie miara a dzis porzadkowanie!!! Dajecie czadu dziewczyny ... mialam 15 stron do odrobienia po jednym dniu [emoji33]
Milej niedzieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth ale bym ich trzepła albo obcasa w małego palca u nogi wbiła, dla mnie jesteś wielka
Ja to chyba swój stan odmienny lekko wykorzystuje, mój koło mnie lata a ja się obijam, hehe
Joanna to wszystkiego najlepszego dla małego, a ileż to On właśnie lat skończył?

Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem :) w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. :) jaki mój mąż biedny :D
Ja tez tak mam[emoji4] haha. Moj Maz tez taki biedny[emoji6] jak nie boli mnie brzuch, to mi niedobrze i tak codziennie. [emoji6]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Hej dziewczynki [emoji8] ja dzisiaj totalny dzień lenia [emoji6]z łóżka wstaje tylko coś wszamać [emoji4][emoji6] jutro mam kontrol u gin ... ciekawe czy w pęcherzyku coś się już pojawi [emoji41][emoji16]

reklama
Kurczę Wy też macie czasem taki ból na dole? Taki bardziej skurcz który pojawia się i znika co jakiś czas? Nie chodzi mi o kłucie po bokach ,tylko tam niżej...albo ja już wymyslam :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry