reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie to 5t5d a jutro wizyta u gina. Mam stresa czy wszystko ok czy dobrze się zagnieździło.. itd.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
I zaczynają się poranne mdłosci [emoji58]
Bedzie dobrze napewno:) nie mialas zadnych plamien, nic to bedzie wszystko ok:) Ja za to po tym piatkowym plamieniu boje sie co bedzie na wizycie.. Plamienia duzo nie bylo, wytarlam papierem, potem brazowe bylo i sie skonczylo. Ale i tak sie boje czy to nie wplynelo jakos na dzidzi.. Wizyte mam w czw. Ja trzymam kciuki za Twoja wizyte:)

Dziekuje, ze pytasz. Mam takie śladowe ilości wciąż ale po cichu myśle, ze wraca do normy.
Kłuło mnie dzis tak po lewej stronie tam gdzie dzidziol jest ale nie zeby mnie skręcało czy coś. Takie raczej nieprzyjemne uczucie jak dość bolesna owu. No ale tez byłoby chyba dziwne jakbyśmy nic w tym brzuchu nie czuły.
Ja nie wiem czy to mi tak odwala na stare lata ale najmniejszy sygnał od mojego ciała a ja przekopuję internety co tym razem, kuzwa 10 lat lemu w ciazy tak nie fiksowalam[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dokładnie to samo[emoji6] też czytam wyszukuje a przy pierwszej ciąży 11 lat temu tak nie panikowalam...a jajniki to mnie tak bolą codziennie że nawet kichnać nie mogę...

Powiedzieliśmy teściom o ciąży i się nasłuchałam. Że nie wystarczy rodzić trzeba jeszcze wychowywać, że mamy "tego" za dużo i powinniśmy przedyskutować co z "tym" zrobić. Zrobiło mi się przykro, odechciało mi się z nimi rozmawiać, ogólnie mam dość kontaktów jak na razie. [emoji17]

No to nie dziwota ze nie widzialas :)
Mój miał 0.86 cm i tez zarodka nie bylo:)
A po tygodniu się pojawił z serduszkiem:)
Madzia jak Ty podtrzymujesz na duchu ja też miałam obawy jak mój pęcherzyk w wielkości 0.79 zobaczyłam i był pusty to był 5tydz2d ciazy.. ja jeszcze tydzień musze czekać na wizytę będzie juz 7tydz2d mam nadzieje ze juz zobaczę mojego robaczka :)

Gie_er pecherzyk ma 7,5mm.
Justys nie ide jutro do gina innego bo sie boje..dopiero w pt pojde.jutro beta
CzarnaMadzia:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Badz dobrej mysli[emoji8]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Bedzie dobrze napewno:) nie mialas zadnych plamien, nic to bedzie wszystko ok:) Ja za to po tym piatkowym plamieniu boje sie co bedzie na wizycie.. Plamienia duzo nie bylo, wytarlam papierem, potem brazowe bylo i sie skonczylo. Ale i tak sie boje czy to nie wplynelo jakos na dzidzi.. Wizyte mam w czw. Ja trzymam kciuki za Twoja wizyte:)
Napewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki[emoji8] ja tez mam wizyte w czwartek[emoji4]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Witajcie. Nie mialam za bardzo czasu nadrobic zaległości, bo pojechalismy na weekend do Wisły. Kondycja jakby trochę gorsza... Zakwaterowali nas ale zapomnieli wspomnieć o imprezie integracyjnej. Ponieważ karczma jest drewniana, czulam się jak w centrum imprezy. Wszystko drżalo, ppdloga, Szafki... Slyszalam każde słowo, nawet ludzi na sali. I tak do 24.nie wiem jak moje dziecko dalo rade usnac...

CzytLam o Waszych problemach z plamoeniami, wielkością pęcherzyków. Odnoszę wrażenie że do paniki doprosadzaja Was lekarze... Moj gin zawszs wylewal mi kubel zimnej wody gdy panikowalam. Mialam w 6mac skurcze i rozwarcie. Jak mi to powiedział malo z fotela nie spadlam. A o n na spokojnie mi powiedzial ze panika nic nie zdzialam. Mam sie spakować i jechac do szpitala. Ze mam nie myśleć o wcześniejszym porodzie tylko sie uspokoic i poddać leczeniu. Wszytko wyjaśnił, nawet wyjaśnił jakie są szanse dziecka. A w szpitalu widzialam zupełnie zagubione kobiety z panika w oczach, ktore między soba wymienialy informacje z googla... Nie martwcie się, będzie ok[emoji8]wiem, ze wczeane poronienie jest trauma, mniw gin mowil ze sa kwestia grnetyczna, organizm broni sie przed wadami. Niektóre kobiety nawet nie wiedzą ze poronilu. Tyczy siw to kobiet starających sie, monitorujCyxh świadomie cykl i tych ktorym bardzo zalezy... Ale w koncu ciąża zaczyna sie rozwijac a wtedy ochrona jest juz silna... Trzymam za Was kciuki

Ja też tro he martwie się zdrowiem. Bardziej jednak tym czy dam rade... Mam 7l syna, zapomnialam co to pampersy wczesne wstawanie, nie spanie w nocy... Jak damy radę finansowo,jak z praca i jak przyjmie to syn...

ale się rozpisalam... [emoji23]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie tego obawiam bo tez mam 7l corke i wszystkiego bede uczyc sie na nowo...

Powiedzieliśmy teściom o ciąży i się nasłuchałam. Że nie wystarczy rodzić trzeba jeszcze wychowywać, że mamy "tego" za dużo i powinniśmy przedyskutować co z "tym" zrobić. Zrobiło mi się przykro, odechciało mi się z nimi rozmawiać, ogólnie mam dość kontaktów jak na razie. [emoji17]

Leeleeth olej Teściów głową do góry! Takim cudem trzeba się zawsze kuzwa cieszyć... pewnie się jeszcze zreflektuja.. niczym się nie przejmuj :)

reklama

Ale tupet.. A co to ich obchodzi ile dzieci bedziecie mieli? Maja co zjesc, maja w co sie ubrac maja kochajacych rodzicow i czego trzeba wiecej do pelni szczescia..

Do góry