EvEva
Fanka BB :)
Osz kurcze... da się??? da...Mój mąż sam nie proponuje, w pierwszej ciąży współżyliśmy w 8 tc i rano zaczęłam krwawić później do 36 tc był zakaz, więc On zaprawiony w poście ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osz kurcze... da się??? da...Mój mąż sam nie proponuje, w pierwszej ciąży współżyliśmy w 8 tc i rano zaczęłam krwawić później do 36 tc był zakaz, więc On zaprawiony w poście ;p
U mnie to 5t5d a jutro wizyta u gina. Mam stresa czy wszystko ok czy dobrze się zagnieździło.. itd.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
I zaczynają się poranne mdłosci [emoji58]
No w sumie... z chłopakami może być ciężejHahaha już to widzę wcześniej muszę synowi zabrać pada od PS[emoji6]
No to ja jutro też będę czekać na Twoja wiadomośćHej dziewczynki [emoji8] ja dzisiaj totalny dzień lenia [emoji6]z łóżka wstaje tylko coś wszamać [emoji4][emoji6] jutro mam kontrol u gin ... ciekawe czy w pęcherzyku coś się już pojawi [emoji41][emoji16]
A ja za Twoją i za Wasze fasolinki.. mam pytanie.. tyjecie już coś? Bo mi już doszło 1.5 kg i nie wiem czy to święta czy moja pestka rośnie[emoji4]Bedzie dobrze napewnonie mialas zadnych plamien, nic to bedzie wszystko ok
Ja za to po tym piatkowym plamieniu boje sie co bedzie na wizycie.. Plamienia duzo nie bylo, wytarlam papierem, potem brazowe bylo i sie skonczylo. Ale i tak sie boje czy to nie wplynelo jakos na dzidzi.. Wizyte mam w czw. Ja trzymam kciuki za Twoja wizyte
![]()
Mój mi mówi znów ze chyba Go już nie kocham i przytula się jak dzieckoNo mój mąż też Patrzy na mnie czasami jak kot że szreka
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wage ta sama caly czas... ale cycory mam wieksze i brzuch bardziej okragly sie zrobil a bylam plaskaA ja za Twoją i za Wasze fasolinki.. mam pytanie.. tyjecie już coś? Bo mi już doszło 1.5 kg i nie wiem czy to święta czy moja pestka rośnie[emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom