reklama
NeSSi
Moderatorka
To będzie moja druga wizyta ...Nessi musi byc dobrze kazda chyba z nas ma chyba jakies obawy przed wizyta.. To bedzie Twoja pierwsza?
Współczuję teściów ...moi nie lepsi niestety...
JoannaRak
Fanka BB :)
No moja mi ciagle mowi o rodzenstwie.. Mysle ze nie bedzie zle
moj wlasnie skonczyl 5 i od dobrych kilku miesiecy mowi o rodzenstwie, tylko ze go interesuja dwie siostry naraz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za wsparcie. Tak mi przykro było, że nawet nie skomentowałam. Takich skurczy dostałam że głowa mała. Wiec stwierdziłam, że najważniejsze, że ja się cieszę i zadbam by było kochane.
Oleje spotkania z nimi bo stres nie wskazany, żeby nic się Dziecinie nie stało.
Wybaczcie, że tak z rana żale wylewam ale chodzę z tym już dwa dni i musiałam z komuś powiedzieć [emoji52]
Oleje spotkania z nimi bo stres nie wskazany, żeby nic się Dziecinie nie stało.
Wybaczcie, że tak z rana żale wylewam ale chodzę z tym już dwa dni i musiałam z komuś powiedzieć [emoji52]
JoannaRak
Ostatnio cicho bylam bo wlasnie maly mial moj wczoraj urodziny i przygotowan co nie miara a dzis porzadkowanie!!! Dajecie czadu dziewczyny ... mialam 15 stron do odrobienia po jednym dniu [emoji33]
Milej niedzieli
Milej niedzieli
eni_
Leeleeth ale bym ich trzepła albo obcasa w małego palca u nogi wbiła, dla mnie jesteś wielka
Ja to chyba swój stan odmienny lekko wykorzystuje, mój koło mnie lata a ja się obijam, hehe
Joanna to wszystkiego najlepszego dla małego, a ileż to On właśnie lat skończył?
Ja to chyba swój stan odmienny lekko wykorzystuje, mój koło mnie lata a ja się obijam, hehe
Joanna to wszystkiego najlepszego dla małego, a ileż to On właśnie lat skończył?
justys0702
Ja tez tak mam[emoji4] haha. Moj Maz tez taki biedny[emoji6] jak nie boli mnie brzuch, to mi niedobrze i tak codziennie. [emoji6]Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. jaki mój mąż biedny
Karolcia89
Hej dziewczynki [emoji8] ja dzisiaj totalny dzień lenia [emoji6]z łóżka wstaje tylko coś wszamać [emoji4][emoji6] jutro mam kontrol u gin ... ciekawe czy w pęcherzyku coś się już pojawi [emoji41][emoji16]
reklama
DorciaMamaOlka
Kurczę Wy też macie czasem taki ból na dole? Taki bardziej skurcz który pojawia się i znika co jakiś czas? Nie chodzi mi o kłucie po bokach ,tylko tam niżej...albo ja już wymyslam :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom