ObyNapewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki[emoji8] ja tez mam wizyte w czwartek[emoji4]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyNapewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki[emoji8] ja tez mam wizyte w czwartek[emoji4]
![]()
Ness i leeleethGłosy:
- CzarnaMadzia - 4
- leeleeth - 3
- NeSSi - 9
Napewno bedzie widac. Ja jak bylam 5+5 to widzialam juz serduszko.Obyja sie usprawiedliwiam tylko tym ze gdybym miala poronic to by sie plamienie chyba nie zatrzymalo.. I chcialabym zeby juz bylo widac na usg w czwartek maluszka.. Bede miala 6+1 jak w kazdej ciazy co chodzilam na pierwsze usg
![]()
Dziewczyny ale jaka Wy będziecie mieć pomoc super w tych Waszych dzieciach.. wszystko przyniosą. . Podadzą. . Przypilnują..Ja tez sie tego obawiam bo tez mam 7l corke i wszystkiego bede uczyc sie na nowo...
Nessi musi byc dobrzeBardzo się denerwuję ...na wizytę czekam już dwa tygodnie, nie jestem jasnowidzem, nie wiem co tam się dzieje ...ale strasznie się martwię - chociaż pozornie zachowuję spokój. Ja cała w środku aż się trzęsę ze strachu. Mdłości przeszły, apetyt jako taki, piersi zrobiły się miększe i bolą już tylko przy dotyku. Martwię się ... Boję się powtórki z marca, kiedy to było już po wszystkim. Ganiałam bez przerwy na wizyty by sprawdzić czy się ''coś'' pojawiło w końcu. Moja strata jest jeszcze bardzo świeża stąd moje obawy.
Usg wyznacza termin na podstawie wielkości pęcherzyka ciążowego ... oba pomiary: ten z @ i ten z USG, mogę się różnić nawet o tydzień.
A mnie piersi w ogole nie bola.. Was chociaz troche bolaJa tez poronilam w pazdierniku tylko na poczatku. I tez sie boje. Co chwile sprawdzam czy mnie piersi bola. Jak nie mam mdlosci to sie juz zaczynam denerwowac. I do tej pory mierze codziennie rano temperature, sprawdzajac czy czasem nie spadla. Jak spadnie troszke to juz sie boje, ale na nastepny dzien sie podnosi i troche mi lzej na sercu. Wiec kazda z nas ma obawy przez to co przeszlysmy. Ja juz widzialam swoje dzieciatko i slyszalam bicie jego serduszka ale nadal sie boje. I ten strach chyba juz pozostanie do konca ciazy.
![]()
No moja mi ciagle mowi o rodzenstwie.. Mysle ze nie bedzie zleDziewczyny ale jaka Wy będziecie mieć pomoc super w tych Waszych dzieciach.. wszystko przyniosą. . Podadzą. . Przypilnują..![]()