reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem :) w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. :) jaki mój mąż biedny :D
Mój mąż sam nie proponuje, w pierwszej ciąży współżyliśmy w 8 tc i rano zaczęłam krwawić później do 36 tc był zakaz, więc On zaprawiony w poście ;p

reklama
Ale tupet.. A co to ich obchodzi ile dzieci bedziecie mieli? Maja co zjesc, maja w co sie ubrac maja kochajacych rodzicow i czego trzeba wiecej do pelni szczescia..
Taaaa ja też jeszcze nie mówię bo już ich słyszę po co wam to? Za granicą jeszcze się nie dorobiliscie, wynajmujecie dom, a to wydatki nowe będą a kto się nim zajmie ble ble ble....

Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem :) w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. :) jaki mój mąż biedny :D
Ja się narazie nie zbliżam [emoji12] czekam do pierwszego usg jak zobaczę czy wszystko ok to może jakieś lody będą [emoji38]

Leeleeth strasznie niefajnie się zachowali...

Mnie strasznie mdłości mecza. Zjadlam sniadanie i czuje jak mi sie cofa... A zblizen unikam bo tak mnie boli biust ze nie moge sie nawet na bok przekręcić... A wieczorem zasypiam...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za wsparcie. Tak mi przykro było, że nawet nie skomentowałam. Takich skurczy dostałam że głowa mała. Wiec stwierdziłam, że najważniejsze, że ja się cieszę i zadbam by było kochane.
Oleje spotkania z nimi bo stres nie wskazany, żeby nic się Dziecinie nie stało.
Wybaczcie, że tak z rana żale wylewam ale chodzę z tym już dwa dni i musiałam z komuś powiedzieć [emoji52]

Doskonale cie rozumiem ja będę mieć to samo dlatego narazie nic nie mówię a najgorsze jest to że oni oboje przyjechali tu do NL żeby odchować dzieci szwagrowi i nimi cały czas się zajmują ogarniaja cała chatę i domowe obowiązki kiedy rodzice tylko chodzą do pracy. A mój syn jakby w kapuście znaleziony...

Ja tez tak mam[emoji4] haha. Moj Maz tez taki biedny[emoji6] jak nie boli mnie brzuch, to mi niedobrze i tak codziennie. [emoji6]

f2w3yx8dv4ippex6.png
To dobrze ze tylko ja tak nie mam :)

reklama
Do góry