reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem :) w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. :) jaki mój mąż biedny :D
Mój mąż sam nie proponuje, w pierwszej ciąży współżyliśmy w 8 tc i rano zaczęłam krwawić później do 36 tc był zakaz, więc On zaprawiony w poście ;p

reklama
Ale tupet.. A co to ich obchodzi ile dzieci bedziecie mieli? Maja co zjesc, maja w co sie ubrac maja kochajacych rodzicow i czego trzeba wiecej do pelni szczescia..
Taaaa ja też jeszcze nie mówię bo już ich słyszę po co wam to? Za granicą jeszcze się nie dorobiliscie, wynajmujecie dom, a to wydatki nowe będą a kto się nim zajmie ble ble ble....

Dziewczyny a mam pytanie.. jak u Was ze zbliżeniami z mężem..? Bo ja cholera uciekam cały czas przed mężem :) w poprzedniej ciazy lekarz zabronił zbliżeń ze względu na krwiaka teraz jest wszystko ok lecz się nie spytam czy można i przez to mam obawy i cały czas uciekam.. :) jaki mój mąż biedny :D
Ja się narazie nie zbliżam [emoji12] czekam do pierwszego usg jak zobaczę czy wszystko ok to może jakieś lody będą [emoji38]

Leeleeth strasznie niefajnie się zachowali...

Mnie strasznie mdłości mecza. Zjadlam sniadanie i czuje jak mi sie cofa... A zblizen unikam bo tak mnie boli biust ze nie moge sie nawet na bok przekręcić... A wieczorem zasypiam...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za wsparcie. Tak mi przykro było, że nawet nie skomentowałam. Takich skurczy dostałam że głowa mała. Wiec stwierdziłam, że najważniejsze, że ja się cieszę i zadbam by było kochane.
Oleje spotkania z nimi bo stres nie wskazany, żeby nic się Dziecinie nie stało.
Wybaczcie, że tak z rana żale wylewam ale chodzę z tym już dwa dni i musiałam z komuś powiedzieć [emoji52]

Doskonale cie rozumiem ja będę mieć to samo dlatego narazie nic nie mówię a najgorsze jest to że oni oboje przyjechali tu do NL żeby odchować dzieci szwagrowi i nimi cały czas się zajmują ogarniaja cała chatę i domowe obowiązki kiedy rodzice tylko chodzą do pracy. A mój syn jakby w kapuście znaleziony...

Ja tez tak mam[emoji4] haha. Moj Maz tez taki biedny[emoji6] jak nie boli mnie brzuch, to mi niedobrze i tak codziennie. [emoji6]

f2w3yx8dv4ippex6.png
To dobrze ze tylko ja tak nie mam :)

reklama
Do góry