reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Bo ja wiem... Może 5? [emoji39] ciężko mi powiedzieć bo miałam wczesna owulacje więc wszystko będzie przesunięte.

Pochwal się imionami [emoji4]
Dużo nas 17go, na którą masz?
Ja mam 17 na 15.20.ale będę pewnie długo czekać n swoja kolej. Teraz jestem w 5tyg,bede wiec w 6.myslicie ze jest szansa na serducho?

Mamy w planach 4imiona,po dwa. Z czego wybrać ma nasze dziecko. Dziewczynka Iga Liwia, chlopiec Aleksander Mikołaj

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimiti no coś Ty kochana ... u mnie w teorii 6 tydz a gin mówi że wygląda na 4 .. musiała się owulacja przesunąć.. nie pamikuj i głowa do góry... do 2 tyg odchylenie jest dopuszczalne [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

29 grudnia bylo widac tylko cialko zolte i tarczke zarodka. 2 stycznia trafilam do szpitala i bylo juz serduszko.. Wiec dzidzi rozwija sie szybciutko i bankowo juz bedzie u Ciebie migotac ;)
Mam takie głupie pytanie jak na usg wyglada tarczka zarodka? Bo ja usłyszałam ze widac może jakiś cień zarodka...

Dziękuję za słowa wsparcia. Niestety z beta mam takie doświadczenia dość negatywne. W poprzedniej ciąży pęcherzyk obumarł w 4 tc a beta i tak rosła nawę do 1500 wiec ciężko mi teraz myśleć pozytywnie.

Dostałam antybiotyk i inne lekarstwa teraz będzie co ma być.

Cześć dziewczyny, ja też mam wizytę 17, ale ja na nic nie liczę po ostatnim...

CzarnaMadzia i Nevka gratuluję

Pzdr

eiktrjjge03lkilf.png

To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka :)
Mam takie głupie pytanie jak na usg wyglada tarczka zarodka? Bo ja usłyszałam ze widac może jakiś cień zarodka...

Załączniki

• WP_20170112_11_46_47_Pro.jpg
    WP_20170112_11_46_47_Pro.jpg
    801,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Czemu tak myślisz?
Za kilka dni okaże się ze zarodek jest i pięknie rośnie :)
Wydaje mi się to już mało możliwe... Skoro w 7 tyg nic nie widać, kapa...
Tak może ma być.
Dziewczyny mają młodsze ciążę i już wszystko widzą.
Ja miałam OM 23.11 a owulke 6/7 grudnia... Nie ma bata, żeby nie było widać zarodka...

eiktrjjge03lkilf.png

Do góry