reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Bo ja wiem... Może 5? [emoji39] ciężko mi powiedzieć bo miałam wczesna owulacje więc wszystko będzie przesunięte.

Pochwal się imionami [emoji4]
Dużo nas 17go, na którą masz?
Ja mam 17 na 15.20.ale będę pewnie długo czekać n swoja kolej. Teraz jestem w 5tyg,bede wiec w 6.myslicie ze jest szansa na serducho?

Mamy w planach 4imiona,po dwa. Z czego wybrać ma nasze dziecko. Dziewczynka Iga Liwia, chlopiec Aleksander Mikołaj

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimiti no coś Ty kochana ... u mnie w teorii 6 tydz a gin mówi że wygląda na 4 .. musiała się owulacja przesunąć.. nie pamikuj i głowa do góry... do 2 tyg odchylenie jest dopuszczalne [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

29 grudnia bylo widac tylko cialko zolte i tarczke zarodka. 2 stycznia trafilam do szpitala i bylo juz serduszko.. Wiec dzidzi rozwija sie szybciutko i bankowo juz bedzie u Ciebie migotac ;)
Mam takie głupie pytanie jak na usg wyglada tarczka zarodka? Bo ja usłyszałam ze widac może jakiś cień zarodka...

Dziękuję za słowa wsparcia. Niestety z beta mam takie doświadczenia dość negatywne. W poprzedniej ciąży pęcherzyk obumarł w 4 tc a beta i tak rosła nawę do 1500 wiec ciężko mi teraz myśleć pozytywnie.

Dostałam antybiotyk i inne lekarstwa teraz będzie co ma być.

Cześć dziewczyny, ja też mam wizytę 17, ale ja na nic nie liczę po ostatnim...

CzarnaMadzia i Nevka gratuluję

Pzdr

eiktrjjge03lkilf.png

To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka :)
Mam takie głupie pytanie jak na usg wyglada tarczka zarodka? Bo ja usłyszałam ze widac może jakiś cień zarodka...

Załączniki

• WP_20170112_11_46_47_Pro.jpg
    WP_20170112_11_46_47_Pro.jpg
    801,3 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Czemu tak myślisz?
Za kilka dni okaże się ze zarodek jest i pięknie rośnie :)
Wydaje mi się to już mało możliwe... Skoro w 7 tyg nic nie widać, kapa...
Tak może ma być.
Dziewczyny mają młodsze ciążę i już wszystko widzą.
Ja miałam OM 23.11 a owulke 6/7 grudnia... Nie ma bata, żeby nie było widać zarodka...

eiktrjjge03lkilf.png

Do góry