gie_er
Fanka BB :)
Raczej ta lekarka jest dziwna no nic pozostaje czekać 16.01 idę na następne usg.To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej ta lekarka jest dziwna no nic pozostaje czekać 16.01 idę na następne usg.To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka![]()
Staram się naprawdę się staram myśleć pozytywnie ale nie jest łatwo. Wynik wry będę mieć do 2h wcześniej nie ma sensu bo jeśli w przyszły pt dalej będę mieć taki sam zarodek to mam powtórkę z rozrywki. Ale naprawdę się staram.Nimitii nie ma co sie poddawac, wszystko bedzie okto co bylo w poprzedniej ciazy trzeba odciac tlusta kreska i nie poddawac sie! Idz moze do innego gina na wczesniejsza kontrol
Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:Teraz spojrzałam na kartę informacyjną ze szpitala. Napisane jest tam tak : "Uwidoczniono pojedynczy pęcherzyk ciążowy GS 3mm i GA 4.0"
Leeleeth juz po wizycie ?
Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:
Zobacz załącznik 791219
Masz wczesną jeszcze ciążę, nie wymagaj błagam Cię niewiadomo czego ....
Pęcherzyk rośnie w NORMIE. Ja byłam w 5t1d i nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka! Więc proszę Cię nie wpadaj z paranoję z powodu wcześnie i w dodatku zrobionego przez partacza na szybko usg.
Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )
Będzie dobrze ....ciąża niestety nie przebiega w ekspresowym tempie, 4 tygodniowa ciąża to tak po prawdzie jest 2-tygodniowa. Więc cóż tu wymagać ..Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )
Dziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90Zamknij sie w pokoju i nie sluchaj jego gadek..
Moj pierwszy pecherzyk z tej ciazy jak poszlam na drugie badanie mial tylko 2,8 mm.. I to byl chyba wlasnie 4 tydz... Don't worry bebe, wszystko bedzie dobrze i na litosc niekatuj sie zlymi myslami!!!