reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nimitii nie ma co sie poddawac, wszystko bedzie ok ;) to co bylo w poprzedniej ciazy trzeba odciac tlusta kreska i nie poddawac sie! Idz moze do innego gina na wczesniejsza kontrol

Nimitii nie ma co sie poddawac, wszystko bedzie ok ;) to co bylo w poprzedniej ciazy trzeba odciac tlusta kreska i nie poddawac sie! Idz moze do innego gina na wczesniejsza kontrol
Staram się naprawdę się staram myśleć pozytywnie ale nie jest łatwo. Wynik wry będę mieć do 2h wcześniej nie ma sensu bo jeśli w przyszły pt dalej będę mieć taki sam zarodek to mam powtórkę z rozrywki. Ale naprawdę się staram.

Dzisiaj musiałam powiedzieć szefowej bo mam leżeć do przyszłego pt była wściekła czułam jak mnie morduje.
Niestety tym razem nie dam się zażynać dla pracy.

Teraz spojrzałam na kartę informacyjną ze szpitala. Napisane jest tam tak : "Uwidoczniono pojedynczy pęcherzyk ciążowy GS 3mm i GA 4.0"

Leeleeth juz po wizycie ?
Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:
Bez tytułu.jpg

Masz wczesną jeszcze ciążę, nie wymagaj błagam Cię niewiadomo czego ....
Pęcherzyk rośnie w NORMIE. Ja byłam w 5t1d i nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka! Więc proszę Cię nie wpadaj z paranoję z powodu wcześnie i w dodatku zrobionego przez partacza na szybko usg.

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 293
Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:
Zobacz załącznik 791219
Masz wczesną jeszcze ciążę, nie wymagaj błagam Cię niewiadomo czego ....
Pęcherzyk rośnie w NORMIE. Ja byłam w 5t1d i nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka! Więc proszę Cię nie wpadaj z paranoję z powodu wcześnie i w dodatku zrobionego przez partacza na szybko usg.
Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )

Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )

Zamknij sie w pokoju i nie sluchaj jego gadek..
Moj pierwszy pecherzyk z tej ciazy jak poszlam na drugie badanie mial tylko 2,8 mm.. I to byl chyba wlasnie 4 tydz... Don't worry bebe, wszystko bedzie dobrze i na litosc niekatuj sie zlymi myslami!!!

Będzie dobrze ....ciąża niestety nie przebiega w ekspresowym tempie, 4 tygodniowa ciąża to tak po prawdzie jest 2-tygodniowa. Więc cóż tu wymagać ..

Boże jakie ja mam mdłości .. już nie wiem co ze sobą zrobić. W pracy zaczynają coś podejrzewać ...blada jak sufit chodzę ...

reklama
Do góry