reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nimitii ja mam od drugiej ciąży ciągle brzuch jak w 5tym mcu :D

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz wiec ja liczę ze się nie skapną. Będę mówić że tyje po lekach czy coś powinni łyknąć to jak młode karpie. A o alkohol się nie martwię bo moja rodzina wie ze ja jestem nie pijąca więc dla nich to nie będzie podejrzane :)

To W którym tygodniu kazal wam przyjść?

Wiesz co ja byłam na koncu3 tyg kazał przyjść za tydzień poszłam pod koniec 4tyg jeszcze nie było nic widać i mowil że znów za tydzień ale stwierdziłam że nie będę co chwilę chodzić i zapisałam się na 17go moooze już będzie serduszko bo to będzie 7 tydzień ale nie nastawiam się

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny☺ dzisiaj jeszcze nie zasnelam. Brzuch boli test powtorzylam przedwczoraj nadal bladziudka kreska. Pojutrze zrobię jeszcze jeden bo wreszcie miminie termin @☺ Co do szczepień bo widziałam, że pisalyscie córka szczepiona według kalendarza oprócz mmr, ma uczulenie na białko jaja kurzego więc mamy spokój, i w 6 roku życia szczepienia też jeszcze nie dostała. Synek zaszczepiony tylko w szpitalu urodzony jako wcześniak w 35 tyg wyszła asymetria i wnm neurolog nie wyraziła zgody teraz będziemy mieć wizytę dopiero gdzieś maj, czerwiec ostatnia była na 1.5 roku odeszła nam rehabilitacja i została tylko terapia SI

Leeleth jedno? ja mialam juz dwa teraz pewnie trzecie

Tak jedno cc, reszta SN

w57v9jcg5391negk.png

Ale Wy szalejecie z tym pisaniem:)

My mamy synka nieszczepionego od urodzenia na nic i 2 dziecka tez szczepić nie bede..
Wspolczuje przezyc z NOPami:((

Tez mialam CC jak cos.
Ide spac bo padam a jutro zas trzeba przezyc z tym energicznym Bąblem heh:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

zooska... u mnie właśnie ciężko stwierdzić w którym tyg byłam... mam długie cykle ok 36 dni więc i owulacja mi się przesunela na 28.11 ostatnia miesiączka..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry