ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od lipca w Olsztynie a wcześniej RadomNo to witam sąsiadkę Olsztyna nie znam bo dopiero od Sierpnia mieszkam w Iławie
No widzisz wiec ja liczę ze się nie skapną. Będę mówić że tyje po lekach czy coś powinni łyknąć to jak młode karpie. A o alkohol się nie martwię bo moja rodzina wie ze ja jestem nie pijąca więc dla nich to nie będzie podejrzaneNimitii ja mam od drugiej ciąży ciągle brzuch jak w 5tym mcu
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja byłam na koncu3 tyg kazał przyjść za tydzień poszłam pod koniec 4tyg jeszcze nie było nic widać i mowil że znów za tydzień ale stwierdziłam że nie będę co chwilę chodzić i zapisałam się na 17go moooze już będzie serduszko bo to będzie 7 tydzień ale nie nastawiam się
Leeleth jedno? ja mialam juz dwa teraz pewnie trzecie
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
leeleeth a robiłaś może betę hcg czy tylko test potwierdził?? bo ja mam wizytę w poniedziałek i jak na szpilkach siedzę )
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom