reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
ZOOska jestem na swiadczeniu bo młodszy dopiero w tym roku poszedł do przedszkola a ja mieszkam tu sama z mężem niby mieszka niedaleko nas tesciowa ale ma dzieci w d.... . A moja rodzina mieszka w Małopolsce i nawet jak bym poszła do pracy to musialabym co chwila na zwolnienie bo starszy co chwila chory. Na szczęście im starszy tym mniej choruje ale wymaga więcej uwagi. Wiec jestem w domu. Do 1,5'roku wszystko bylo dobrze ale niestety miał nopa po szczepieniu odra swinka rozyczka. Odrazu w gabinecie zaczął tak przeraźliwie krzyczeć jeszcze czegos takiego nie słyszałam tzw krzyk mozgowy i po tym nastąpi regres. Przestał mówić, nie bylo z nim kontaktu dopiero po pewnym czasie zaczął wracać uśmiechać się mówić mama ale kontaktu wzrokowego unika nadal i oczywiście w przychodni nie zglosili nopu tylko jak latalam po lekarzach jeden powiedzial i mi wszystko wytlumaczyl co to bylo. Dlatego młodszego nie szczepilam wogole. Tylko oczyszczony krztusiec i tezę jak skończył 1,5 roku.
Wenus z nieba mi spadłaś...
Mam 1.5 rocznego synka i nie zaszczepilam go tak jak nakazuje kalendarz szczepień po ukończonym roku życia.
Po drugiej dawce szczepionki miał dziwne skurcze mięśni w obrębie szczęki i szyji. Cała głową mu do tylu uciekała... dzięki Bogu z czasem przeszło.
Po trzeciej dawce dostał zapalenia płuc.
Teraz cholernie boje się go zaszczepić, duzo czytam i jestem przerazona tym co się dzieje z małymi dziećmi.
Wiem ze czeka nas przeprawa z sanepidem ale jeszcze bardziej boje się ze przez moją zła decyzję moje dziecko do końca życia będzie cierpiało.

reklama
W Colorado, wysoko w gorach, godzinkę od Denver[emoji6] snieg, śniegiem, nie jest dla mnie problemem choć mamy go tu tony, ale mróz wykańczający moje auta to juz przegięcie [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak myslalam ze gdzies z US jestes, ja mieszkalam 13 lat w Chicago a tam zimy super ostre, tony sniegu ... tylko gor brak! Od 5 lat jestesmy w Europie gdzie malo sniegu ale za to gory za rogiem :) U nas -3C i juz zimno a kiedys -20/30 to byla norma. Dziewczyny trzymajcie sie cieplutko!

Ja nadal czekam na badanie bety w poniedzialek ale chyba jutro sprobuje sikacza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to w takim razie Lreleeth i Naticzek jedziemy na tym samym wózku.. myślicie że na usg w poniedziałek będzie coś widać?? :):):)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że powinno:) ja miałam Iść 10 go ale przełożyłam na 17 będzie już więcej widać :) ale ciężko już wytrzymać:)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry