ZOOska
Fanka BB :)
Milo ja teraz też na pewno będę miała cc
karolcia i super
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
karolcia i super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny[emoji5] dzisiaj jeszcze nie zasnelam. Brzuch boli test powtorzylam przedwczoraj nadal bladziudka kreska. Pojutrze zrobię jeszcze jeden bo wreszcie miminie termin @[emoji5] Co do szczepień bo widziałam, że pisalyscie córka szczepiona według kalendarza oprócz mmr, ma uczulenie na białko jaja kurzego więc mamy spokój, i w 6 roku życia szczepienia też jeszcze nie dostała. Synek zaszczepiony tylko w szpitalu urodzony jako wcześniak w 35 tyg wyszła asymetria i wnm neurolog nie wyraziła zgody teraz będziemy mieć wizytę dopiero gdzieś maj, czerwiec ostatnia była na 1.5 roku odeszła nam rehabilitacja i została tylko terapia SI
Cheebay jaka jest twoja historia? Jak to się stało że wylądowałas az tam
Cześć Dziewczyny [emoji4] Można dołączyć? W wtorek beta potwierdziła mi ciążę i jestem już po wizycie u ginekologa. Byłam po receptę na luteinę. W listopadzie poroniłam ciążę, byłam wtedy w 7 tc.
Tak myslalam ze gdzies z US jestes, ja mieszkalam 13 lat w Chicago a tam zimy super ostre, tony sniegu ... tylko gor brak! Od 5 lat jestesmy w Europie gdzie malo sniegu ale za to gory za rogiem U nas -3C i juz zimno a kiedys -20/30 to byla norma. Dziewczyny trzymajcie sie cieplutko!
Ja nadal czekam na badanie bety w poniedzialek ale chyba jutro sprobuje sikacza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Joanna, bo praktycznie każdy front z Colorado prędzej czy pozniej trafia do illinois [emoji6]
Jak to sie stało, ze wróciliście?
Boszzz, ja juz tyle lat tu a rozdarcie i tęsknota jak było, tak jest...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wzmożone napięcie mięśnioweCo to wnm?
Ja OM miałam 27.11 :-)zooska... u mnie właśnie ciężko stwierdzić w którym tyg byłam... mam długie cykle ok 36 dni więc i owulacja mi się przesunela na 28.11 ostatnia miesiączka..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej mamuśki jak się spało? Nevka jak sytuacja? Emzilka nadal się wylegujesz?