reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nimitii ja mam od drugiej ciąży ciągle brzuch jak w 5tym mcu :D

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz wiec ja liczę ze się nie skapną. Będę mówić że tyje po lekach czy coś powinni łyknąć to jak młode karpie. A o alkohol się nie martwię bo moja rodzina wie ze ja jestem nie pijąca więc dla nich to nie będzie podejrzane :)

To W którym tygodniu kazal wam przyjść?

Wiesz co ja byłam na koncu3 tyg kazał przyjść za tydzień poszłam pod koniec 4tyg jeszcze nie było nic widać i mowil że znów za tydzień ale stwierdziłam że nie będę co chwilę chodzić i zapisałam się na 17go moooze już będzie serduszko bo to będzie 7 tydzień ale nie nastawiam się

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny☺ dzisiaj jeszcze nie zasnelam. Brzuch boli test powtorzylam przedwczoraj nadal bladziudka kreska. Pojutrze zrobię jeszcze jeden bo wreszcie miminie termin @☺ Co do szczepień bo widziałam, że pisalyscie córka szczepiona według kalendarza oprócz mmr, ma uczulenie na białko jaja kurzego więc mamy spokój, i w 6 roku życia szczepienia też jeszcze nie dostała. Synek zaszczepiony tylko w szpitalu urodzony jako wcześniak w 35 tyg wyszła asymetria i wnm neurolog nie wyraziła zgody teraz będziemy mieć wizytę dopiero gdzieś maj, czerwiec ostatnia była na 1.5 roku odeszła nam rehabilitacja i została tylko terapia SI

Leeleth jedno? ja mialam juz dwa teraz pewnie trzecie

Tak jedno cc, reszta SN

w57v9jcg5391negk.png

Ale Wy szalejecie z tym pisaniem:)

My mamy synka nieszczepionego od urodzenia na nic i 2 dziecka tez szczepić nie bede..
Wspolczuje przezyc z NOPami:((

Tez mialam CC jak cos.
Ide spac bo padam a jutro zas trzeba przezyc z tym energicznym Bąblem heh:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

zooska... u mnie właśnie ciężko stwierdzić w którym tyg byłam... mam długie cykle ok 36 dni więc i owulacja mi się przesunela na 28.11 ostatnia miesiączka..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry