reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Mi sie wydaje ze to więzadła się rozciągają. To by się zgadzało bo bol pojawia się tylko przy okreslonym ruchu. Może to np. ciaża bliźniacza i macica się intensywniej rozciąga :)

Ja jestem najstarsza z rodzeństwa i po mnie nie biała żadnych na brzuchu a była szczupła bo przed ciąża ważyła 56 kg przy 174 cm, gorzej juz przy najmłodszym bracie bo w sumie to nas jest 6 dzieciaków [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To prawdopodobnie i Ty nie będziesz mieć, chyba że mega ziemniak w brzuchu urośnie :))
A mąż miał jaka wagę jak się urodził?[/QUOTE]

O Boże tego to nie wiem [emoji51][emoji16]

reklama
Leeleeth, ja na piersiach mam juz dawno dawno ale to takie tylko malutkie, mój brzuch po świętach tez trochę przesadził z tym tłuszczykiem i od nowego roku miałam wziąć sie za intensywne treningi ale pojawiły sie dwie kreseczki [emoji16]

Leeleeth, ja na piersiach mam juz dawno dawno ale to takie tylko malutkie, mój brzuch po świętach tez trochę przesadził z tym tłuszczykiem i od nowego roku miałam wziąć sie za intensywne treningi ale pojawiły sie dwie kreseczki [emoji16]

To tak jak ja, postanowienie noworoczne miałam za formę i rzeźbę sie wziąć a tu niespodzianka, mąż ma 6 urodznki to niezły prezent będzie na razie nic nie mówię

Co do tych treningów mam identycznie [emoji23] miałam wziąć się za siebie a tu ciąża . Ale zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać więc jakiś progres jednak jest

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tych treningów mam identycznie [emoji23] miałam wziąć się za siebie a tu ciąża . Ale zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać więc jakiś progres jednak jest

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Możecie uwierzyć,że w poprzedniej ciąży przytulam 25kilo i nie mam nawet połowy roztepa :D w pół roku po porodzie waga 55kilo :) Olek i tak 6tyg szybciej się urodził z wagą 2750 :) nie ma reguły na nic

Ja tak samo, codziennie warzywka i jakiś owoc musi byc [emoji5] chociaż dzisiaj robię kotlety mielone, wiec to juz nie takie zdrowe [emoji16] ale na 17 rowerem jade do pracy (5 km) wiec moge sobie pozwolić haha

reklama
Dziewczyny a pizze można jeść w ciąży? [emoji14]
Mam taką ochotę :/ ...
Jezu siedzę w tym aucie i tak mi nie dobrze... :/ masakra..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry