reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
No ciekawie :D
Ahh dzisiaj jest o wiele lepiej. Chociaż musze z domu wyjść...
Zawieźć L4 :/ i jechać sobie wkładki kupić :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a czy ta beta jest konieczna? Szczerze mówiąc nie sprawdzałam jej jeszcze i chyba sie na nią nie wybiorę, do gin idę dopiero 23.01 i wszystko sie wyjaśni. Mam w sumie normalne objawy i co najważniejsze brak krwawień i jakichkolwiek innych zmartwień wiec myśle ze jak nie pójdę to nic sie nie stanie, a 23 i juz bedzie wszystko widać bo to bedzie juz w sumie 9 + tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zapisałam się na wizytę o 14:20. Pewnie bym śmiało jeszcze poczekała, gdyby nie coś, co mnie martwi i muszę to sprawdzić ...
Od jakiegoś czasu jak wstaję czy jak sięgam po coś, zaczyna mnie mocno boleć po stronie prawego jajnika (tego w którym urosły 3 jajca). Dzisiaj bolało mnie mocniej przy wstaniu ..
Oby to nie była faktycznie pozamaciczna bo przy 3 pękniętych jajcach są 3 x większe szanse :/ No muszę to skontrolować bo mnie tak nie pobolewało nigdy w żadnej ciąży...
Dodam, że ból jest duży i po czasie się zmniejsza aż przestaje ...coś jak skurcz szyi jaki się dostaje przy raptownym skręcie ...

Mi za to się wszystko wysuszylo :D
Zamiast ust mam pumeks:p
Smaruje się ciągle i siusiak:)

Kochana ja używam praktycznie na całe ciało olej kokosowy (2/3 x dziennie), zaczęłam sie smarować jakieś 5 dni temu i jak na razie jestem zadowolona. Czytałam ze on tez jest dobry na rozstępy wiec juz zaczynam dbać bardziej o skórę zeby miec jak najmniej tego cholerstwa, a na usta dodatkowo nakładam na noc gruba warstwę kremu nivea bo tez zawsze miałam popękane usta [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry