reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
No ciekawie :D
Ahh dzisiaj jest o wiele lepiej. Chociaż musze z domu wyjść...
Zawieźć L4 :/ i jechać sobie wkładki kupić :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a czy ta beta jest konieczna? Szczerze mówiąc nie sprawdzałam jej jeszcze i chyba sie na nią nie wybiorę, do gin idę dopiero 23.01 i wszystko sie wyjaśni. Mam w sumie normalne objawy i co najważniejsze brak krwawień i jakichkolwiek innych zmartwień wiec myśle ze jak nie pójdę to nic sie nie stanie, a 23 i juz bedzie wszystko widać bo to bedzie juz w sumie 9 + tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zapisałam się na wizytę o 14:20. Pewnie bym śmiało jeszcze poczekała, gdyby nie coś, co mnie martwi i muszę to sprawdzić ...
Od jakiegoś czasu jak wstaję czy jak sięgam po coś, zaczyna mnie mocno boleć po stronie prawego jajnika (tego w którym urosły 3 jajca). Dzisiaj bolało mnie mocniej przy wstaniu ..
Oby to nie była faktycznie pozamaciczna bo przy 3 pękniętych jajcach są 3 x większe szanse :/ No muszę to skontrolować bo mnie tak nie pobolewało nigdy w żadnej ciąży...
Dodam, że ból jest duży i po czasie się zmniejsza aż przestaje ...coś jak skurcz szyi jaki się dostaje przy raptownym skręcie ...

Mi za to się wszystko wysuszylo :D
Zamiast ust mam pumeks:p
Smaruje się ciągle i siusiak:)

Kochana ja używam praktycznie na całe ciało olej kokosowy (2/3 x dziennie), zaczęłam sie smarować jakieś 5 dni temu i jak na razie jestem zadowolona. Czytałam ze on tez jest dobry na rozstępy wiec juz zaczynam dbać bardziej o skórę zeby miec jak najmniej tego cholerstwa, a na usta dodatkowo nakładam na noc gruba warstwę kremu nivea bo tez zawsze miałam popękane usta [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry