reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej wrzesnioweczki
Z Waszych postów wnioskuję wczesne ciaze .. robiła może któraś z Was betę w tych pierwszych tygodniach? Bo mnie wyszła 296.5 .. ostatni okres miałam 28list. ale mam długie cykle ok 37 dni .. lekarz wczoraj nic nie widział na usg dlatego wysłał mnie na betę..z tego co się orientuję przy takich cyklach to nawet owulacja była bardzo późno.. współżylam z partnerem 17grud. co wy na to

reklama
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zapisałam się na wizytę o 14:20. Pewnie bym śmiało jeszcze poczekała, gdyby nie coś, co mnie martwi i muszę to sprawdzić ...
Od jakiegoś czasu jak wstaję czy jak sięgam po coś, zaczyna mnie mocno boleć po stronie prawego jajnika (tego w którym urosły 3 jajca). Dzisiaj bolało mnie mocniej przy wstaniu ..
Oby to nie była faktycznie pozamaciczna bo przy 3 pękniętych jajcach są 3 x większe szanse :/ No muszę to skontrolować bo mnie tak nie pobolewało nigdy w żadnej ciąży...
Dodam, że ból jest duży i po czasie się zmniejsza aż przestaje ...coś jak skurcz szyi jaki się dostaje przy raptownym skręcie ...
Nie strasz. Ja co prawna do tej pory nie miałam problemów z jajnikami i torbielami ale też czasami taki ból mam. Jak leżę i się skrece sięgnąć po coś z drugiej strony. W pierwszej ciąży tego nie było. No ale w ogóle ta ciąża już widzę że jest inna... W pierwszej nie miałam praktycznie żadnych objawów oprócz tego charakterystycznego bólu w pachwinach i ogółem w dole, a w tej... Cycki jak arbuzy, sutki sterczą jak anteny, od wczoraj mega awersja na jedzenie, mdłości...
@Anonimowa19 nie burz się, skoro faktycznie jesteś w ciąży to forum ci na pewno choć trochę pomoże. Trudny okres przed tobą, no ale musisz przez to przejść. Masa dziewczyn zalicza wpadkę a jednak wychodzi na ekstra ludzi, osiąga wspaniałe sukcesy[emoji4] no ale koniec reprymend, pouczania i wykładów[emoji6] życzę ci żeby było wszystko ok i wszystko się udało.

No to od 17 czekamy na pierwsze wieści z frontu[emoji6]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolcia ja robiłam dokładnie w 3+5 i wyszła mi 147, ale ja mam 25 dniowe cykle
Ja też czekam na te wieści z jakimś dziwnym podnieceniem
Nessi będzie dobrze, trzymam kciuki
Jutro chyba zrobię betę, tak mnie korci

Hej wrzesnioweczki
Z Waszych postów wnioskuję wczesne ciaze .. robiła może któraś z Was betę w tych pierwszych tygodniach? Bo mnie wyszła 296.5 .. ostatni okres miałam 28list. ale mam długie cykle ok 37 dni .. lekarz wczoraj nic nie widział na usg dlatego wysłał mnie na betę..z tego co się orientuję przy takich cyklach to nawet owulacja była bardzo późno.. współżylam z partnerem 17grud. co wy na to
Już sama beta mówi że ciąża jest[emoji6] narazie gdzieś3-4 tydzień skończony[emoji6]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

No trochę mnie uspokoiłyście dziewczynki bo już jakieś czarne wizję mi chodziły po głowie... co prawda już core mam .. ale ja nie pamiętam za nic jak to się odbywało 8 lat temu

No to teraz wystarczy czekać na wizytę do gina i może w końcu mi powie, że coś jednak postanowiło we mnie zamieszkać

reklama
Do góry