reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Mi sie wydaje ze to więzadła się rozciągają. To by się zgadzało bo bol pojawia się tylko przy okreslonym ruchu. Może to np. ciaża bliźniacza i macica się intensywniej rozciąga :)

Ja jestem najstarsza z rodzeństwa i po mnie nie biała żadnych na brzuchu a była szczupła bo przed ciąża ważyła 56 kg przy 174 cm, gorzej juz przy najmłodszym bracie bo w sumie to nas jest 6 dzieciaków [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To prawdopodobnie i Ty nie będziesz mieć, chyba że mega ziemniak w brzuchu urośnie :))
A mąż miał jaka wagę jak się urodził?[/QUOTE]

O Boże tego to nie wiem [emoji51][emoji16]

reklama
Leeleeth, ja na piersiach mam juz dawno dawno ale to takie tylko malutkie, mój brzuch po świętach tez trochę przesadził z tym tłuszczykiem i od nowego roku miałam wziąć sie za intensywne treningi ale pojawiły sie dwie kreseczki [emoji16]

Leeleeth, ja na piersiach mam juz dawno dawno ale to takie tylko malutkie, mój brzuch po świętach tez trochę przesadził z tym tłuszczykiem i od nowego roku miałam wziąć sie za intensywne treningi ale pojawiły sie dwie kreseczki [emoji16]

To tak jak ja, postanowienie noworoczne miałam za formę i rzeźbę sie wziąć a tu niespodzianka, mąż ma 6 urodznki to niezły prezent będzie na razie nic nie mówię

Co do tych treningów mam identycznie [emoji23] miałam wziąć się za siebie a tu ciąża . Ale zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać więc jakiś progres jednak jest

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tych treningów mam identycznie [emoji23] miałam wziąć się za siebie a tu ciąża . Ale zaczęłam się bardzo zdrowo odżywiać więc jakiś progres jednak jest

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Możecie uwierzyć,że w poprzedniej ciąży przytulam 25kilo i nie mam nawet połowy roztepa :D w pół roku po porodzie waga 55kilo :) Olek i tak 6tyg szybciej się urodził z wagą 2750 :) nie ma reguły na nic

Ja tak samo, codziennie warzywka i jakiś owoc musi byc [emoji5] chociaż dzisiaj robię kotlety mielone, wiec to juz nie takie zdrowe [emoji16] ale na 17 rowerem jade do pracy (5 km) wiec moge sobie pozwolić haha

reklama
Dziewczyny a pizze można jeść w ciąży? [emoji14]
Mam taką ochotę :/ ...
Jezu siedzę w tym aucie i tak mi nie dobrze... :/ masakra..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry