HejI ja się z Wami witam
Wczoraj zobaczyłam bijące serducho u malucha Termin porodu wychodzi na 06.09. A dziś już zapisałam się na USG prenatalne, w ogóle super, że teraz to jest darmowe.
Na pokładzie mamy 1,5 roczną córeczkę.
Z objawów ciążowych też mi jest strasznie zimno i bolą mnie łydki.
reklama
Ja też mam teraz ogromną chęć na pomidory i sok pomidorowyJej ja to jem warzywa zwłaszcza pomidory w takich ilościach że zbankrutuje
laperedhil
Fanka BB :)
Mi też ciągle zimno, jeść nic nie mogę bo ciągle mi niedobrze a najgorsze jest uczucie zmęczenia; wstaję rano z uczuciem że Zaraz zasnę. Mam nadzieję że szybko minie bo dzieci do szkoły szukowac trzeba i do pracy mam dobre 40 min a codzienność ogarniam sama
IlaDusia
witamyI ja się z Wami witam
Wczoraj zobaczyłam bijące serducho u malucha Termin porodu wychodzi na 06.09. A dziś już zapisałam się na USG prenatalne, w ogóle super, że teraz to jest darmowe.
Na pokładzie mamy 1,5 roczną córeczkę.
Z objawów ciążowych też mi jest strasznie zimno i bolą mnie łydki.
IlaDusia
a mi właśnie pomidory nie wchodzą i dobrze bo drogie w ogóle mało co mnie z jedzenia cieszy terazJej ja to jem warzywa zwłaszcza pomidory w takich ilościach że zbankrutuje
IlaDusia
A ja od wczoraj na zwolnieniu. Dziś prawie cały dzień przeleżałam. Mój mąż codziennie musi słuchać mojego narzekania as mu współczuję ale ja bardzo ale to bardzo nie lubię być takim kapciem leżącym Przy tych mdlosciach do niczego się nie nadaje a lubię być na pełnych obrotach i wieczorem mieć poczucie że dużo rzeczy zrobiłam. Miejmy nadzieję że te tabletki zdziałają cuda