Hm coś czytałam że jak się kupuje włóczkę to na plakietce jest podane jakie szydełko do niej pasuje. Ja mam jedno na razie -5 mm bo tak tylko na próbę kupiłam czy mi się spodoba ta zabawaO kuźwa to cos dla mnie Ciekawe jakiej grubości szydełko trzeba do tego i czy to włóczką czy czym innym i tez jakiej grubości Napaliłam sie
reklama
Emzilka
Fanka BB :)
Hm coś czytałam że jak się kupuje włóczkę to na plakietce jest podane jakie szydełko do niej pasuje. Ja mam jedno na razie -5 mm bo tak tylko na próbę kupiłam czy mi się spodoba ta zabawa
właśnie doczytałam też o tym.
Jutro może przejde sie do sklepiku
marcia331
Widzę że temat szydełka. To pokaże wam ile już mi się udało zrobić kocyka dla maleństwa. Zdjęcie źle oddaje kolor ale wzór widać. Też szydelko miałam w ręku jak miałam może kilka lat. Potem bardzo długa przerwa i teraz w ciąży właśnie mi się przypomniało. To nie jest trudne. Kiedyś umiałam zrobić tylko słupek i polslupek a teraz znalazłam sobie jakiś prosty schemat i jakoś idzie. Jak skończę kocyk TK zrobię coś jeszcze. Może jakiegoś misia albo buciki.
Załączniki
Fajny wzór. Taki delikatny [emoji5] a długo już go robisz?Zobacz załącznik 799546
Widzę że temat szydełka. To pokaże wam ile już mi się udało zrobić kocyka dla maleństwa. Zdjęcie źle oddaje kolor ale wzór widać. Też szydelko miałam w ręku jak miałam może kilka lat. Potem bardzo długa przerwa i teraz w ciąży właśnie mi się przypomniało. To nie jest trudne. Kiedyś umiałam zrobić tylko słupek i polslupek a teraz znalazłam sobie jakiś prosty schemat i jakoś idzie. Jak skończę kocyk TK zrobię coś jeszcze. Może jakiegoś misia albo buciki.
Nevka
Nooo :CMoja Olcia była chłopcem do 20 tc
Ale Nevka ma sytuację odwrotną [emoji14] U dziewczynki wyrósł siurek. Nie @Nevka?
Maz dalej nie wierzy lekarzowi [emoji14] mysle ze w koncu sie dowiemy na 100% 28.04
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Kochane hejka:*
Mialam byc z Wami wrzesiowką ale będę grudziankąWczoraj zrobiłam betęUdalo się w 1 normalnym cyklu po stracie.Moja owulacja poczekala na męża 6 dni zeby zdazyl w delegacji wrocic hihi a ginka mowila ze nie da rady
Ściskam Was gorąco!!!:***
Jestem so happy!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam byc z Wami wrzesiowką ale będę grudziankąWczoraj zrobiłam betęUdalo się w 1 normalnym cyklu po stracie.Moja owulacja poczekala na męża 6 dni zeby zdazyl w delegacji wrocic hihi a ginka mowila ze nie da rady
Jestem so happy!!
NeSSi
Moderatorka
Super kochana, bardzo się cieszę,!!! :* Gratuluję!Kochane hejka:*
Jestem so happy!!
Anonimowa19
Gratulacje! ;*Kochane hejka:*
Jestem so happy!!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama