reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

tak ja tak mam i w poprzedniej ciąży też tak miałam ale ja jestem osobą której przeważnie zawsze jest zimno nie znam drugiej takiej jak ja i często jestem obiektem drwin z tego powodu 🙈 Mój brat zawsze się śmieje brzydko mówiąc że ***** to i w puchu zmarznie 😀
A i jak jakoś w październiku schudłam do 47 to był totalny dramat trzęsłam się jak galareta
o nie wiedziałam że jest cenzura na
g ó w n o 😜

reklama
Ja dzisiaj się zaczęłam coś stresować bo czuję cały dzień takie delikatne ciągnięcie w podbrzuszu :(

Ja też trochę zmarzłam, bo czekałam 10 minut na spóźniony tramwaj. Ciekawe jakbym dała radę przy normalnej zimie i temperaturze -10 lub lepiej. Dzisiaj miałam taki zapieprz, że pierwszy raz zapomniałam, że jestem w ciąży i nie zrobiłam zastrzyku w południe. Potem zaczęłam się zastanawiać czy nadal mam objawy, że tak się dobrze czuję, ale zaczął brzuch ciągnąć. Wariatkowo. A tak to mam ochotę na mięso i warzywa :)

Ja dzisiaj się zaczęłam coś stresować bo czuję cały dzień takie delikatne ciągnięcie w podbrzuszu :(
Czytałam, że mamy tak samo, teraz czwarta ciąża, dwie nieudane, a z drugiej córka. Ja w nieudanych ciążach nie miałam w ogóle ciągnięcia macicy i innych objawów przez dłużej niż tydzień, więc teraz jak mnie ciągnie to czuję, jak rośnie macica i to nic złego :)

reklama
Ja też trochę zmarzłam, bo czekałam 10 minut na spóźniony tramwaj. Ciekawe jakbym dała radę przy normalnej zimie i temperaturze -10 lub lepiej. Dzisiaj miałam taki zapieprz, że pierwszy raz zapomniałam, że jestem w ciąży i nie zrobiłam zastrzyku w południe. Potem zaczęłam się zastanawiać czy nadal mam objawy, że tak się dobrze czuję, ale zaczął brzuch ciągnąć. Wariatkowo. A tak to mam ochotę na mięso i warzywa :)
Jej ja to jem warzywa zwłaszcza pomidory w takich ilościach że zbankrutuje 🤣

Do góry