reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja dzis blam z moimi chlopakamina spacerze a potem syn nas zaprosil do nowej knajpki gdzie podaja tylko zapiekanki. Bylam w ciezkim szoku bo jedna zapiekanka to ok 40 do 50 cm he he wcielam cala i dojadlam jeszcze po mezu. Moj maz w szoku i ja tez :D:oops:. Mam swoje gabaryty ale ogolnie duzo nie jadam.
Na wadze mam 2 kg do przodu

Agunia2301 mnie chyba nie. Ja stoje z waga w miejscu, w sumie raczej spadla niz wzrosła, ale mega zmienila mi sie figura. Biust i ręce, mam takie jakbym muly miala jak koks. Ale twarz raczrj nie

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A co się dzieje?
Weszłam w posty aguni żeby zobaczyć czy coś przegapiłem i ze dwa posty wcześniej pytała czy komuś się zmienił kształt twarzy. Nie wiem czy o to chodzi. Mnie się chyba nic nie zmieniło na twarzy poza tym że nie mam całej w pryszczach

Agunia a Tobie życzę trochę więcej luzu. Jak ktoś Ci nie odpowie na pytanie to widocznie albo je przegapił albo nie ma nic do powiedzenia. Mam wrażenie że za bardzo się przejmujesz.

Ja się już nie przejmuję tym jak wyglądam :) Niestety poprzednia ciąża nauczyła mnie, że bez względu na to co jadłam i tak tyłam.... Nawet bardziej jak ograniczyłam słodkie, co jest przecież absurdem :) Przytyłam 22,5 kg, a urodziłam w 37 tc. Gdybym odciągnęłam do 40 to by chyba było +30 :)

Hej dziewczyny czy u wastez zmienil sie ksztalt buzi ?ja nie przytylam jeszcze moze pol kilo bo dzis sie wazylam a w pracy na zakupach bylam I moj kierow ik do mnie ze pulchna twarz dostalam:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm Agus mi tylko cera sie poprawimi. Twarz ma prawo sie zmieniac i to chyba najszybciej widac tym bardziej jesli jestes z tych mniejszych ,drobniejszych postur

reklama
Do góry