reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Czesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat. Byłam bardzo zestrrsowana, o 17 padalam już na twarz. Do tego potężne bóle brzucha. Chyba ten stres nie byl potrzebny nam na tym etapie

Tak czytam o Waszych objawach, ja niestety wciaz nie moge sie pozbyc mdłości, zawrotow glowy. Do tego dostalam poteznego uczulenia na dekolcie i rekach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ku.... znowu długiego posta napisałam i mi się telefon rozładowal i przepadł.

Nimitii co za kreatyna z tego lekarza. Dobrze robisz idąc do innego tylko że już z kompletem badań. Na pewno będzie wszystko dobrze tak jak w pierwszej ciąży.

Leeleeth strasznie współczuję Ci z powodu taty. Ale musicie być silni. Ty dla swojego maluszka a tata bo ma dla kogo żyć. Mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy. A jaki nowotwór ma Twój tata jeśli można spytać?

Wonder to jeszcze wcześnie byłaś. Co prawda powinno być widać chociaż pęcherzyk ale wspominając wizytę Zooski to już się niczemu nie dziwię. Jednego dnia gin nie widział prawie nic a dzień później inny zobaczył serduszko. Wszystko zależy od lekarza. Spokojnie musisz być cierpliwa i myśleć pozytywnie dla fasolki. A jesteś pewna kiedy miałaś owu? Zrób betę i powtórz po 48h to będziesz wiedziała czy jest ok.

Justyś pisałaś że byłaś u gina i Cie badał i było wszystko ok. I na usg wczoraj serduszko. To może po tych badaniach plamisz bo tam wszystko jest podrażnione i przekrwione. Bierzesz odpowiednią dawkę dupka, odpoczywaj i będzie dobrze.

Moje chlopaki już wiedzą o dzidzi bo chciałam żeby wiedzieli że muszą na mnie uważać i że nie mogę ich podnosić. Mój młodszy to też taki synus mamusi co to uwielbia się przytulać i głaskać mnie po włosach. Zasypia że mną w łóżku i bardzo często w nocy przychodzi do nas spać. Muszę go tego oduczyc. Ale teraz mamy jeszcze wspólna sypialnie i on ma jeszcze małe łóżeczko i może mu to nie pasuje. Przed porodem chcemy wykończyć górę i wtedy chłopaki dostaną swój pokój a młodszy nowe "dorosłe" łóżko i może to pomoże.

reklama
Justys odpoczywaj ,dupka bierzesz tak?
Wonderful ja mialam wczoraj 5t2d i pecherzyk 6mm ,ale to jest tak ,ze ten pecherzyk rosnie szybciutko,wiec powiedzmy ,ze on mial 2-3 dni a jezeli Tobie owu sie przesunela to normalne ,ze nic nie ma.Czasem sa pewne opoznienia,bete moim zdaneim musialabys zeobic dwa razy zeby sprawdzic czy rosnie,bo we krwi na pewno ja masz i zobaczysz za tydzien pojdziesz na usg i bedzie wszystko gralo ,musisz w to wierzyc .
Na tak wczesnym etapie moga byc male obsuniecia.
Co innego gdybys wczesniej widziala pecherzyk a teraz by go nie bylo to mozna by panaikowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry