reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ponoć z lewego jajnika to na chłopca. Gdzieś czytałam. Chyba nawet na jakimś forum bb.

Nie będę każdej z osobna odpisywała, ale dziękuje Wam za wsparcie, trochę mną to wstrząsnęło. Nie wiedziałam, że w ciąży nie mogę zbliżać się do taty, dziękuje za informacje!

Trzymam kciuki nieustająco, i czekam na kolejne dobre wiadomości!

@nimitii ja tez czuje, że Twoja dzidzia przyjdzie na świat śliczna i różowiutka. Zmień lekarza, bo nawet jeśli jesteś chora to na pewno są jakieś leki!
Myśl pozytywnie!

f2w3rjjgpsehityp.png
No to drugi chłopak będzie :D
Dzisiaj musiałam mojemu najmlodszemu dziecku kupić Kinder mleczna kanapkę :p
Nie chciał lodówki puścić :p

reklama
Jasne ze nie :)
Chociaż u mnie obie ciąże są z lewego ;)

Wonderful co ten ginekolog za banialuki gada.... wystarczy ze druga kreska się pojawi i juz jest ciąża. Może po prostu za wcześnie poszlas i dlatego nic nie było widać. Ja odczekalam 1.5 tygodnia od pierwszego pozytywnego testu.

Nimiitii tak myślałam o Tobie w drodze po drożdżowkę z biedronki :D
Te wszystkie "objawy" choroby mogą być po prostu skutkami otyłości.
Rozyczka pojawia się jeśli są problemy z krążeniem, mówisz ze wazysz powyżej 100 kg a to już duże obciążenie dla serca.
Różowe rostepy mogą się pojawiać i nie goic przez problemy z cukrem. Masz może zbyt wysoki? Albo problemy z jego metabolizowaniem?
Co do kształtu twarzy... to wydaje mi się ze musi być mocno okrągła a nie owalna.
Co Ty o tym myślisz?

Nessi dzięki za pocieszenie :*

Leeleeth jak się trzymasz?
Jak Twój mąż?

Oby faktycznie było za wcześnie. Jeszcze przed wizytą miałam lekkie plamienie takie kawa z mlekiem. Masakra jak ja wytrzymam do poniedzialku.

Justys bylas u lekarza i zbadal Cie takze glowa do gory [emoji4]

Mififi tak jak dziewczyny pisaly,kazda ciaza jest inna ,zobacz po moim przykladzie ,ostatnio na tym etapie mialam cale mnostwo objawow a teraz nic
Nie martw sie [emoji4]

Leeleeth bardzo mi przykro,tez slyszlam ,ze w ciazy nie mozna miec kontaktu z osobami ,ktore zazywaja chemie,tak samo jest chyba z rtg o ile sie nie myle,ze to promieniowanie jeszcze kilka godzin moze sie udzielac od tej osoby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.
Który masz tydzień? Że jeszcze nie widać?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Justys bylas u lekarza i zbadal Cie takze glowa do gory [emoji4]

Mififi tak jak dziewczyny pisaly,kazda ciaza jest inna ,zobacz po moim przykladzie ,ostatnio na tym etapie mialam cale mnostwo objawow a teraz nic
Nie martw sie [emoji4]

Leeleeth bardzo mi przykro,tez slyszlam ,ze w ciazy nie mozna miec kontaktu z osobami ,ktore zazywaja chemie,tak samo jest chyba z rtg o ile sie nie myle,ze to promieniowanie jeszcze kilka godzin moze sie udzielac od tej osoby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam u lekarza z pieczeniem i swedzeniem. Wtedy jeszcze nie mialam brazowego sluzu, dopiero po poludniu sie pojawil. Ale teraz caly czas leze. Mam nadzieje, ze masz racje i ze wszystko bedzie dobrze.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry