hej hej witamy we wspólnej przygodzie
reklama
Mój też tak wygląda. Staram się już zakładać luźniejsze spodnie żeby nic nie uciskałoja cały dzień zajadam mdłości staram się ograniczać ale jak się ograniczam to jest jeszcze gorzej obecnie mój brzuch wygląda jak w 3 miesiącu
sama jestem zdziwiona, że ich nie mam! Ale moja mama też nie miała! Ja Wam współczuję tych mdłości bardzo!Zazdroszczę że nie masz mdlosci nic fajnego
poleczka234
Początkująca w BB
16:30
Gratulacje jaka wielkosc zarodkow byla na usg jesli mozna zapytacNie spodziewałam się Nie ma w rodzinie, ale to są jednojajowe takie same, więc nie ma to nic wspólnego ani z genetyka ani z antykoncepcja
W pierwszej ciąży nie miałam i miałam jakby luksusowo a teraz wszystko jest inaczejsama jestem zdziwiona, że ich nie mam! Ale moja mama też nie miała! Ja Wam współczuję tych mdłości bardzo!
NattNatt
Fanka BB :)
Oczywiscie, ze można ale jestem w takim szoku, ze nie przyjęłam tego to wiadomości, a zdjęcie dostałam takie akurat bez wymiarówGratulacje jaka wielkosc zarodkow byla na usg jesli mozna zapytac
poleczka234
Początkująca w BB
Nie dziwie sie a ktory masz tydzien? Ja bylam w srode wedlug om byl 6+2 , ale widzialam tylko pecherzyk ciazowy a w srodku pecherzyk zoltkowy i taki zarys zarodka ale lekarka nie byla pewna. W przyszlym tygodniu mam usg na ktorym wszystko sie okazeOczywiscie, ze można ale jestem w takim szoku, ze nie przyjęłam tego to wiadomości, a zdjęcie dostałam takie akurat bez wymiarów
NattNatt
Fanka BB :)
Według tego usg z zeszłego tygodnia gdzie był zmierzony tylko pęcherzyk 6+2 dzisiaj, według OM 5+5Nie dziwie sie a ktory masz tydzien? Ja bylam w srode wedlug om byl 6+2 , ale widzialam tylko pecherzyk ciazowy a w srodku pecherzyk zoltkowy i taki zarys zarodka ale lekarka nie byla pewna. W przyszlym tygodniu mam usg na ktorym wszystko sie okaze
Zdaje się że tak. Od czerwca 2024 są darmowe niezależnie od wieku.
Jak to wygląda w praktyce? Trzeba mieć skierowanie?Tak teraz każdy ma NFZ ma usg prenatalne 1 trymestru, połówkowe i pappa
Co jeżeli będę prowadzić ciąże u lekarza prywatnie?
Wow, gratulacje!Jestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwa BLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Może to trochę więcej zaangażowania, ale i dwa razy się więcej miłości
reklama
poleczka234
Początkująca w BB
To super ze serduszka bily mi dzisiaj wychodzi 7 plus 1 . Jak pojde na usg i nie bedzie bilo serce to niestety bede musiala sie pozegnac z grupaWedług tego usg z zeszłego tygodnia gdzie był zmierzony tylko pęcherzyk 6+2 dzisiaj, według OM 5+5