reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aga witaj

Agunia mój też chory zdrówka

Emzilka ty W Polsce jesteś? Dlatego ja przepisałam sie na Nfz stać mnie na te badania ale szkoda mi kasy skoro moge mieć to samo na nfz a na usg i tak chodzę prywatnie do kogo innego

Pyzunia ja dzis musze sprzątać prasowanie tez mnie czeka :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii nie panikuj, wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Dziewczyny ja za to nie mogę za cholerę doliczyć się tego terminu porodu który wychodzi z USG. Dobrze wiem, ze zaszłam w wigilie (moj mąż przyjechał po 2 tygodniowej delegacji). W drugi dzień świat miałam lekkie plamienie a juz w czwartek po świętach miałam usg i 3 mm pęcherzyk. Wg wszystkich wyliczeń termin powinnam mieć na 14-15 września, a tu z Usg najpierw 6 a teraz 3 września. O co chodzi???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia skąd różnice, ale lepiej żeby mąż nie zaczął sobie wyliczać daty poczęcia z tych wcześniejszych terminów :p ;)
Wiesz, mi w ciągu 3 dni robili USG, mierzyli i rozstrzał też był spory, bo prawie tydzień. Jest pewnie cała masa czynników, które na to wpływają, jakość sprzętu, sposób pomiaru, pamiętaj, że to wszystko jest trójwymiarowe, a obraz na USG jest w 2D, więc w zależności od tego pod jakim kątem się wszystko ustawi, mogą wyjść różne gabaryty :)
Nie ja nie mam nic ciemnego ..lekki kolor kawy z mlekiem albo nawet jaśniejszy, no beż jasny ..
Do lekarza pewnie w poniedziałek.
Hm, u mnie też takie kawowe... ale po tym mega krwawieniu w sobotę to już nie wiem czego się spodziewać i czym powinnam się przejmować :/
I tak raz są a raz ich nie ma.

A po wczorajszym normalnym dniu, dzisiaj żołądek przypomniał sobie żeby mnie trochę pognębić :confused2:
Ale dzisiaj zamiast ciągłego mulenia zaliczam nagłe sprinty do WC :baffled:

Nimitii spokojnie kochana, nie stresuj się bo nie warto [emoji8] przecież zobaczysz fasoline przy wizycie [emoji8][emoji8]

Nessi może kochana skonsultujesz to z lekarzem [emoji8] Ja pierwszej ciąży tak właśnie brudzilam do 3miesiaca .. później jak ustalone to już się nie pojawiło [emoji4] więc główka do góry [emoji8]

U mnie znow mdlosci ...nie moge.sobie poradzic...leze I nie moge wtac syn chory.zapalenie oskrzeli I znow.,2 tyg w.domu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja młodej naleśniki smażyłam i mało nie przywitałam kibelka. Mam wrażenie ze codzień jest coraz gorzej z tymi mdlosciami... nie mam ochoty totalnie na nic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga witaj

Agunia mój też chory zdrówka

Emzilka ty W Polsce jesteś? Dlatego ja przepisałam sie na Nfz stać mnie na te badania ale szkoda mi kasy skoro moge mieć to samo na nfz a na usg i tak chodzę prywatnie do kogo innego

Pyzunia ja dzis musze sprzątać prasowanie tez mnie czeka :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na NFZ same stare pryki, którzy też i w szpitalu pracują razem z moim ginem, więc odpuściłam sobie takie latanie i tu i tu zwłaszcza ze nie mogę się zbytnio przemieszczac :)

reklama
Do góry