reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aga witaj

Agunia mój też chory zdrówka

Emzilka ty W Polsce jesteś? Dlatego ja przepisałam sie na Nfz stać mnie na te badania ale szkoda mi kasy skoro moge mieć to samo na nfz a na usg i tak chodzę prywatnie do kogo innego

Pyzunia ja dzis musze sprzątać prasowanie tez mnie czeka :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii nie panikuj, wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Dziewczyny ja za to nie mogę za cholerę doliczyć się tego terminu porodu który wychodzi z USG. Dobrze wiem, ze zaszłam w wigilie (moj mąż przyjechał po 2 tygodniowej delegacji). W drugi dzień świat miałam lekkie plamienie a juz w czwartek po świętach miałam usg i 3 mm pęcherzyk. Wg wszystkich wyliczeń termin powinnam mieć na 14-15 września, a tu z Usg najpierw 6 a teraz 3 września. O co chodzi???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia skąd różnice, ale lepiej żeby mąż nie zaczął sobie wyliczać daty poczęcia z tych wcześniejszych terminów :p ;)
Wiesz, mi w ciągu 3 dni robili USG, mierzyli i rozstrzał też był spory, bo prawie tydzień. Jest pewnie cała masa czynników, które na to wpływają, jakość sprzętu, sposób pomiaru, pamiętaj, że to wszystko jest trójwymiarowe, a obraz na USG jest w 2D, więc w zależności od tego pod jakim kątem się wszystko ustawi, mogą wyjść różne gabaryty :)
Nie ja nie mam nic ciemnego ..lekki kolor kawy z mlekiem albo nawet jaśniejszy, no beż jasny ..
Do lekarza pewnie w poniedziałek.
Hm, u mnie też takie kawowe... ale po tym mega krwawieniu w sobotę to już nie wiem czego się spodziewać i czym powinnam się przejmować :/
I tak raz są a raz ich nie ma.

A po wczorajszym normalnym dniu, dzisiaj żołądek przypomniał sobie żeby mnie trochę pognębić :confused2:
Ale dzisiaj zamiast ciągłego mulenia zaliczam nagłe sprinty do WC :baffled:

Nimitii spokojnie kochana, nie stresuj się bo nie warto [emoji8] przecież zobaczysz fasoline przy wizycie [emoji8][emoji8]

Nessi może kochana skonsultujesz to z lekarzem [emoji8] Ja pierwszej ciąży tak właśnie brudzilam do 3miesiaca .. później jak ustalone to już się nie pojawiło [emoji4] więc główka do góry [emoji8]

U mnie znow mdlosci ...nie moge.sobie poradzic...leze I nie moge wtac syn chory.zapalenie oskrzeli I znow.,2 tyg w.domu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja młodej naleśniki smażyłam i mało nie przywitałam kibelka. Mam wrażenie ze codzień jest coraz gorzej z tymi mdlosciami... nie mam ochoty totalnie na nic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga witaj

Agunia mój też chory zdrówka

Emzilka ty W Polsce jesteś? Dlatego ja przepisałam sie na Nfz stać mnie na te badania ale szkoda mi kasy skoro moge mieć to samo na nfz a na usg i tak chodzę prywatnie do kogo innego

Pyzunia ja dzis musze sprzątać prasowanie tez mnie czeka :/

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na NFZ same stare pryki, którzy też i w szpitalu pracują razem z moim ginem, więc odpuściłam sobie takie latanie i tu i tu zwłaszcza ze nie mogę się zbytnio przemieszczac :)

reklama
Do góry