reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
U mnie piersi wielkie juz parę dni przed @ :)
Ból brzucha jak na miesiaczke ale bardziej drętwy.
Bol głowy.
I tyle jak na razie ;)

reklama
U mnie 4 t 3 d - mąż sprawił sobie bobasa na urodziny ;-)
Objawów na razie brak, jedynie piersi bardziej tkliwe i spać mi się dziś chce, ale to akurat może być wina np. pogody ;-)

Mnie od mięsa odrzuciło :/ zapach sam ;p
Ale dzisiaj zjadłam dwa udka na obiad ;) co ja nigdy nie lubię udek ;p

Kochane mnie od 2 tygodni chodziły za mną śledzie w oleju i dużą ilością cebulki ;)
Jak mamuśka przywiozła mi słoik to wystrczylo mi 20 minut jak był pusty ;)
Potem się wzięło, czekoladowe lizaki mmmm pychota!!
Widzę, że objawy masz dość charakterystyczne... [emoji4] ja tylko mandarynki i chałka, i pić, pić, pić!!! I spać i leżeć [emoji2]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ;-) u mnie niby termin na 29.08 ;-) ale ciezko po dwoch cyklach stwierdzic czy czasem czy nie bedzie ciut pozniej wiec moze wrzesnioweczka jednak ;-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży mogłam jeść kilogramami pomarańcze :p a teraz same widzicie.

Kurcze na NFZ na 26.01 to szybko .. u mnie pierwszy wolny termin na NFZ był na marzec... :/
Ja tylko prywatny :/

reklama
Hej dziewczyny ;) czy mogę do Was dołączyć? wygląda na to,że będę wrześniowa mama ;) mam już 7mio letniego syna,jestem po dwóch poronieniach każde w 6tc,teraz udało się po 6cyklach starań ;)

Do góry