reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzwoniłam do ginekologa, chora jest i mnie nie przyjmie. Mam iść na rejon po Nystatynę globulki i dupka...zobaczymy czy przepiszą ekhm...
Madziu a Ty dzwoniłaś do gina ?

Dzwoniłam do ginekologa, chora jest i mnie nie przyjmie. Mam iść na rejon po Nystatynę globulki i dupka...zobaczymy czy przepiszą ekhm...
Madziu a Ty dzwoniłaś do gina ?

Nie dzwoniłam...
Ale już widziałam ze terminy ma na czwartek wiec może zaraz dryndne.
A może do jakiegoś innego giną pójdziesz?
Ja w Serocku od stycznia będę chodziła bo rusza mi tutaj pakiet zdrowotny w GoldenMedzie.

Robiłam przed chwila Pinka.
Młodziutka ciaża, tez obstawiam 4 tc:)
Trochę się boje ze źle przyrasta.... ale to chyba jak każdy :)

Załączniki

• 20161227_111542.jpg
    20161227_111542.jpg
    677,9 KB · Wyświetleń: 295
Ostatnia edycja:
Madziu mój też lekki :
WP_20161227_018.jpg

Podzwoniłam po ginach i (__)___). Jutro jak coś do internisty zapisana jestem ...

Załączniki

• WP_20161227_018.jpg
    WP_20161227_018.jpg
    161,2 KB · Wyświetleń: 1 486
Idziemy łeb w łeb :D
Kreska juz konkret:)
Dzwoniłam do ginki u której kiedyś byłam i ona mi zaśpiewała 300 zł!
W dupie się poprzewracało!
Ja mogę mojemu profesorowi takie pieniądze zapłacić a nie takiemu "nikomu".
W przyszłym tygodniu pójdę do giną juz w Serocku, rusza mi pakiet zdrowotny to na miejscu będę miała lepszego ginka.
Trochę może i nerwów oszczędza bo na usg pojutrze pewnie nic ni będzie widac.

Idziemy łeb w łeb :D
Kreska juz konkret:)
Dzwoniłam do ginki u której kiedyś byłam i ona mi zaśpiewała 300 zł!
W dupie się poprzewracało!
Ja mogę mojemu profesorowi takie pieniądze zapłacić a nie takiemu "nikomu".
W przyszłym tygodniu pójdę do giną juz w Serocku, rusza mi pakiet zdrowotny to na miejscu będę miała lepszego ginka.
Trochę może i nerwów oszczędza bo na usg pojutrze pewnie nic ni będzie widac.
Ile ?!? Może ona jakieś prenatalne 4D chciała Ci zrobić ?;D
Ja pierdziele, co za cennik. Chyba złote prezerwatywy na dopochwową iglicę do usg nakłada :D

CzarnaMadzia gratuluje!!!![emoji9] swoje mieszkanko robi swoje!;)

Wszystkim innym wrześniówkom także gratuluje i pozdrawiam z wrześniówek'16

reklama
Witam.. to moja druga ciąża. Pierwsza zakończyła się obumatchem w 5t4d, konieczny zabieg był.

Teraz się wkoncu Nam udało znów :) suprajs na święta i suprajs na rocznicę ślubu będzie ;)
Z terminu om wychodzi z aplikacji niby 03.09.2017 ;) zobaczymy. Na razie po cichutko się ciesze... U pewnie się dopiero po usg ;)

Kochane... czy 02.01 będzie dobrym dniem na badanie usg i pierwsza wgl wizytę?
Czy nie za wczas?

Do góry