reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Zaraz po pracy zasiadam czytać Wasze wieści z wizyt :)

nimitii jeśli chodzi o najlepszy do tej pory biustonosz to Panache Superbra Maternity, ale to jeszcze nie jest to, czego bym oczekiwała. Myślę, że spróbuję teraz z jakimś biustonoszem Ewy Michalak

Wonderful to pewnie będziesz zamykać naszą listę :) Ech Gdynia... zazdoszczę bliskości morza

Kola witaj. Ja też w trzeciej i termin chyba pdoobny będę mieć jak i Ty :)

ala-84, manki3, EvEva cieszę się z waszych udanych wizyt! :)

Paulaq23 u mnie nie tylko o wielkość miski chodzi. Mam wielki cyc, ale mimo że jestem waleń, to obwód pod biustem nie jest bardzo duży, więc rozmiary misek C czy D to nie dla mnie.

ala84 też mnie irytując te francowate karmniki! :D

luna2424 wydaje mi się, że nie wszyscy poświęcają aż tyle czasu na forum, żeby z wszystkim być na bieżąco, wpadają z doskoku. Nie ma też co (przynajmniej wg mnie) wartościować. Niejeden powie, że jesteśmy stuknięte, że tak w wirtualnym świecie, na forum spędzamy tyle czasu ;) Ja np. wróciłam z roboty i się za głowę złapałam. że paręnaście stron do nadrobienia, a i dzieci do ogarnięcia i chałupa. A dzień możesz mieć też gorszy, bo teraz to nas wszystko będzie wpieniać, więc nie dziwota ;)

Witajcie. Myślę, że takie ostre slowa w kierunku tych, ktore udzielaja sie mniej nie sa potrzebne. Ostatecznir nivdzie nie jest napisane, ze trzeba mnostwo wpisow poczynic. Ja osobiscie staram sie byc na biezaco, ale praca w szkole zabiera duzo czasu, a ten ktory pozostaje przesypiam... Poza tym poki serducha nie widzialam staram sie nie nakrecac. Jak podczas ostatniej ciazy bylam na L4 to i owszem mialam czas nawet na udzielanie sie czeste na forum. Jesli to komus tak ewidentnie przeszkadza to niech moderatorki nakazuja usunac sie tym osobom. Moze po tym wpisie ja bede pierwsza... Sorki ale...

reklama
Do góry