haha kilka dni temu, ale jest nas tak dużo, że wcale się nie dziwię że nie zauważyłaś mojej obecnościO Ala ty już u nas fajnie ! nawet nie wiem kiedy dołączyłaś ><
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha kilka dni temu, ale jest nas tak dużo, że wcale się nie dziwię że nie zauważyłaś mojej obecnościO Ala ty już u nas fajnie ! nawet nie wiem kiedy dołączyłaś ><
Teraz jestem na kompie i dopiero teraz też widzę suwaczki twoje więc od razu skojarzyłam fajnie że jesteśhaha kilka dni temu, ale jest nas tak dużo, że wcale się nie dziwię że nie zauważyłaś mojej obecności
Dziękuję ...to nie robimy [emoji38]Moja fryzjerka mówiła, że kreatynowego prostowania nie można w ciąży robić, że względu na opary. Ale niektórzy robią, bo wiadomo - zarobek się liczy.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pewnie też tak jutro będzie [emoji21]Matko jeszcze doktora nie ma 20 minut spóźnienia masakra
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
To może dałoby radę w maseczce? Szkoda by było stracić dodatkowy zarobek. Najlepiej zapytać lekarza co on na to.Dorabiam malując pudelka i inne takie przedmioty w decupage i sprzedaje w kwiaciarni.
Matko jeszcze doktora nie ma 20 minut spóźnienia masakra
KciukiJa wlasnie w drodze do doktora
Też tak myślę jutro wieczorem mam wizytę więc rozwieje wątpliwościKuciapa w ciąży jest mocno ukrwiona, może stąd ten ucisk?
A co się stało?
Coś Ty
Ja ręcznie szyję... zresztą "umiejętność szycia" wzięła się ze zwykłej oszczędności a nie talentu
Kupiłam śliczne 3 m zaslony i musiałam je skrócić