Podobno na zgage pomaga też herbata z imbirem. Ja po poworocie z łyżew zrobilam sobie na rozgrzanie z miodem i cytryna i smakowala pysznie, a w dodatku dziala rozgrzewającoDziewczyny na zgage dobre sa :
Migdaly
Korzen surowej pietruszki
Zielona natka pietruszki
reklama
Paulaq23
Fanka BB :)
U mnie w Lidlu były biustonosze same wielkie rozmiary jak dla mnie to chyba na głowę [emoji6]Co do cyckonoszy, to ja mam masakrę, bo moich rozmiarów to ja nie uświadczę niestety w Lidlu itd. A do karmienia dobry uświadczyć, to już jak dla mnie prawie niewykonalne
Co do szycia ciuszków, to myślę, że takie spodnie baggy można ogarnąć samemu, ale nie wiem, czy nie lepiej wybrać się do Pepco i upolować coś (tylko dobrze obmacać, czy jakość jest ok ) Chociaż jak podrośnie, to kto wiem, może mnie weźmie na szycie, bo to do mnie podobne, żeby się łapać takich rzeczy.
Wiecie może jak to jest z kreatynowym prostowaniem włosów albo pielęgnicą? Można w ciąży czy nie? Bo miałam zamiar na maj coś zrobić ..a co strona to na necie inna opinia...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Ja slyszalam, ze imbir na nudnosci. Ale moze na zgage tez dobry. Sprobuje z tymi migdalami. Mam nadzieje, ze pomoga....Podobno na zgage pomaga też herbata z imbirem. Ja po poworocie z łyżew zrobilam sobie na rozgrzanie z miodem i cytryna i smakowala pysznie, a w dodatku dziala rozgrzewająco
CzarnaMadzia
Moderatorka
ty chudzinko)Ja kupiłam w Lidlu gacie rozm.S i są na mnie mega duże na moje oko to rozm.bardziej 38-40
Ja znowu mam odwrotny problem mam za duże piersi i te staniki najzwyczajniej w świecie się nie nadają. Swoją drogą chociaż karmiłam oboje to ze stanikami do karmienie mi nie po drodze- strasznie mnie irytują Więc karmiłam będą w "normalnych" biustonoszach
ZOOska
Paulaq maja byc od c wlasnie dla mnie też na głowę jedynie
Ja juz w autobusie do lekarza
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz w autobusie do lekarza
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
ty chudzinko)
Ja znowu mam odwrotny problem mam za duże piersi i te staniki najzwyczajniej w świecie się nie nadają. Swoją drogą chociaż karmiłam oboje to ze stanikami do karmienie mi nie po drodze- strasznie mnie irytują Więc karmiłam będą w "normalnych" biustonoszach
O Ala ty już u nas fajnie ! nawet nie wiem kiedy dołączyłaś ><
Zdolna dziewczyna... u mnie też dziś ogórkowa bo dzieciaki wołały na kwaśno... ale ja jak zjem rano tzn koło10.00 tak potem już nic nie wcisnę... [emoji58]Dziewczyny mam dla was pomysł na obiad
Dużo imbiru, kurkumy, kolendry, cynamonu, papryczki i gorczycy
Na słodko i z mięsem ( nawet dla tych co na mięso patrzeć nie mogą )
Curry z kurczakiem i ananasem + ryż basmati
reklama
marta8989
Moja fryzjerka mówiła, że kreatynowego prostowania nie można w ciąży robić, że względu na opary. Ale niektórzy robią, bo wiadomo - zarobek się liczy.Wiecie może jak to jest z kreatynowym prostowaniem włosów albo pielęgnicą? Można w ciąży czy nie? Bo miałam zamiar na maj coś zrobić ..a co strona to na necie inna opinia...
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom