reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kasia mam takie momenty ze mi b. Zimno zwłaszcza wieczorem kalortyfery gorace a ja narypałam dodatkowo mase pradu takim grzejniczkiem do pradu

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem wierzaca i wierze, ze modlitwa duzo pomaga. Jesli nie od razu to po jakims czasie. Po Moim poronieniu zaczelam sie modlic za moje dziecko oraz za ponowne zajscie w ciaze. Bylam tez w kalwarii 2 razy. I wierze, ze Pan Bog mnie wysluchal.
Dziewczyny, a powiedzcie mi co ze spaniem na brzuchu? Bo ja inaczej nie umiem zasnac, a troche sie boje, zeby go za bardzo nie uciskac.

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja mam problemy ze spaniem, też śpię na brzuchu ale i tak całą noc się wiercę bo teraz żadna pozycja nie jest dla mnie dobra.

Ja jestem wierzaca i wierze, ze modlitwa duzo pomaga. Jesli nie od razu to po jakims czasie. Po Moim poronieniu zaczelam sie modlic za moje dziecko oraz za ponowne zajscie w ciaze. Bylam tez w kalwarii 2 razy. I wierze, ze Pan Bog mnie wysluchal.
Dziewczyny, a powiedzcie mi co ze spaniem na brzuchu? Bo ja inaczej nie umiem zasnac, a troche sie boje, zeby go za bardzo nie uciskac.

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja też jestem wierząca i moją fasolkę też sobie wymodliłam i za wasze fasolki też się modlę :)

Aż się poplakalam jak to przeczytałam. Ewidentnie hormony ciążowe robią swoje. Ale ja też wierzę w takie cuda i super ze one się zdarzają bo dają ludziom nadzieję. Gratuluję.

Co do spania na brzuchu to jeśli tak lubisz to chyba można. Mnie gin ostatnio powiedział że mam tylozgiecie i że powinnam właśnie na brzuchu leżeć.
Ze to pomaga.
A czemu pomaga w tylozgieciu? Ja tez je mam

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja mam problemy ze spaniem, też śpię na brzuchu ale i tak całą noc się wiercę bo teraz żadna pozycja nie jest dla mnie dobra.
Ja wieczorem zasypiam bez problemu, ale w nocy jak ide siku tak juz mam po spaniu. Nie moge znalezc sobie miejsca i mecze sie dobrych kilka godzin. A rano wstac nie moge.

f2w3yx8d8eesu797.png

U mnie tez z tata nie dobrze caly czas do szpitala jezdzi wczoraj mial drenaZ caly czas mu sie woda w opulcnej zbiera i to jeszcze jaka ropa tam.jest...tutaj radisc bo ciaza a tam tata z ktorym njest coraz gorzej ma cukrzyce niewydolnosc nerek jaskre chore serce

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne jest to jak ludzie chorują. Mam nadzieję że Twój tata sobie poradzi :-*

reklama
Do góry