reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
J
Ja tez niestety tak mam:-( jak mój M wstaje o 4:30 do pracy ja idę sikać i koniec :-(
I to jest najgorsze. Bo chcialo by sie spac, a sie nie da. I w nocy nachodza rozne mysli do glowy.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Agunia daj spokoj i sie nie nerwuj tu sa takie produkcje ze zdarza sie ominac wpis od kogos. Nie czuj sie odrzucona bo tak wcale nie jest. Ja wczoraj i dzis chyba przegielam ze sprzataniem zero odpoczynku przez 2 dni i teraz mam skutek taki ze ciagnie podbrzusze. Co do spania moj maz jest niepocieszony bo spie na focha czyli dupa do niego he he u mnie tylko i wylacznie spanie na lewym boku.

Ja jutro wracam do pracy po chorobie strasznie mi się juz nie chce generalnie czułam od dawna ze się wypalam a teraz mam jeszcze większy powód żeby do pracy nie chodzić ale niestety będę musiała aż do końca czerwca (umowa).
Z synem było łatwiej.

Co do spania tez cierpię na ciążową bezsenność :) mam tak w każdej ciąży.

A jeśli chodzi o temperaturę mnie jest wiecznie gorąco ale ja mam swoje kg wiec to tez pewnie robi swoje.
Idę spać życzę wam udanego wieczoru i jutrzejszego dnia :*

Ja jutro wracam do pracy po chorobie strasznie mi się juz nie chce generalnie czułam od dawna ze się wypalam a teraz mam jeszcze większy powód żeby do pracy nie chodzić ale niestety będę musiała aż do końca czerwca (umowa).
Z synem było łatwiej.

Co do spania tez cierpię na ciążową bezsenność :) mam tak w każdej ciąży.

A jeśli chodzi o temperaturę mnie jest wiecznie gorąco ale ja mam swoje kg wiec to tez pewnie robi swoje.
Idę spać życzę wam udanego wieczoru i jutrzejszego dnia :*
A nie mozesz isc na l4?

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
A nie mozesz isc na l4?

f2w3yx8d8eesu797.png
Nie mogę właśnie tzn inaczej owszem mogę niby w każdej chwili ale wtedy byłoby to dla mnie nie opłacalne bo byłabym liczona od najniższej stawki a ZUS bierze pod uwagę ostatnie 12 m. Więc żeby dostać na tyle żeby wyżywić za to rodzinę musze iść dopiero w czerwcu. I tak o to musze się męczyć w mojej pracy. Niestety prawdziwy firmę we dwie ja i szefowa wiec najgorsze prace spadają na mnie. Dlatego jest taka wściekła że jestem w ciąży bo wie że nie będzie jej łatwo mnie zastąpić.

Do góry