A dlaczego ? Jak co ja dziś zjadłam 3 kawałki
Bo dzidziuś się naćpie [emoji23][emoji23][emoji23]
Moje teściowa zawsze z awantura szła jak dzieci drożdżówki z makiem jedzą bo "potem naćpane będą" [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego ? Jak co ja dziś zjadłam 3 kawałki
To już wiem czemu tak uwielbiałam bułki słodkie makówki w szkole podstawowej hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Bo dzidziuś się naćpie [emoji23][emoji23][emoji23]
Moje teściowa zawsze z awantura szła jak dzieci drożdżówki z makiem jedzą bo "potem naćpane będą" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja w sierpniu poroniłam, ale objawów żadnych nie miałam.
Teraz to mnie zalało, poza tym nic. Koło południa bolał mnie brzuch lekko, ale chyba bardziej ze stresu. No i dzisiaj leżę... i tak będę leżeć do poniedziałku :/ wizyta o 10:30, miała być pierwsza wizyta w tej ciąży.
O której się wybierasz do lekarza w poniedziałek?
Naprawdę! !??!! [emoji23] hahaha uśmiałam się śmieszne te zabobony czasem
Ale wiecie mnie odrzuca totalnie od słodkiego jadlabym wszystko co jest słone
Jak się czujecie ? Ja bym chciała juz 03.02 wtedy mam druga wizytę i chce zobaczyć serduszko !
Ale byłoby fajnie mieć taki sprzęt do usg w domu [emoji23]
Ja mam dwie wizyty jedna na nfz 30.01 i jedną do mojego lekarza prowadzącego 03.02 idź we wtorek jak możeszTaaa i siedziałabyś ciagle z głowicą miedzy nogami [emoji6]
Ja miałam iść pierwszego ale chyba pójdę we wtorek żeby zobaczyć czy jest zarodek czy jest serduszko i dalej spokojnie czekać
Ostatnio dużo stresu mam, źle się psychicznie czuję, jakaś przygnębiona jestem, chodzę popłakuję No koszmar [emoji17]
Serce samo się cieszy... Przyczynia się też do tego fakt, że mam 3 dzień z rzędu wolny, z powodu przeziębienia i po prostu wypoczęłam... Ogólnie mam tylko 2 niedz w miesiącu wolne@Lola87 aż miło się patrzy jak odżyłaś po zobaczeniu dzieciątka i <3
Lola odpoczywaj należy Ci sięSerce samo się cieszy... Przyczynia się też do tego fakt, że mam 3 dzień z rzędu wolny, z powodu przeziębienia i po prostu wypoczęłam... Ogólnie mam tylko 2 niedz w miesiącu wolne