Ale mi ciężko po frytkach. Ja we wtorek mam wizytę u innego gina muszę sprawdzić czy warto brać te zastrzyki od 12t na żylaki [emoji58]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nevka można, ale nie za dużo, bo przez nią kwas foliowy mniej się wchłania... Więc do 12 tyg chyba trzeba ograniczyć... Coś kojarzę, bo też lubię i gdzieś tam wyczytałam...
Tak mi zalecila ginka.. Po poronieniu w pazdzierniku od razu mi powiedziala ze nastepna ciaza bedzie na heparynie.. To takie gdybanie.. Bo mozliwe ze serduszko przestalo bic bo byl zakrzep itp. Ale krwi nie mialam badanej.. Tak poprostu mi dala zeby juz dmuchac na zimne. Nie chcialam tego brac ale sie przelamalam. A ty dlaczego bierzesz? I to juz od owulacji? Ktory masz tyg ciazy?A na co bierzesz heparynę ???
Ja też biorę już od owulacji
To heparyna.. Zastrzyki przeciwzakrzepowe.. Musze je brac, tak zalecila ginka..Nessi widzę ze my podobnie przechodziłyśmy ciążę mi rwa tez poszła na tydzień przed porodem matko co za ból :/
Dzisiaj zaczęły boleć mnie piersi
Natuszka21 biedna Maja ((( co za konwały
anik90 co to jest ?
No ja np. usłyszałam, że nie mogę się wpatrywac w zwierzęta bo dziecko będzie do nich podobne hahha... Nooo takie butyZaczyna się... te wszystkie mądrości ludowe i nie tylko Jeszcze dziewczyny niejedną ciekawostkę usłyszycie
Jak to u Ciebie z terminami wyglada? wg mnie wtedy chyba najwiarygodniejszy jest wg okresu nie?Ja będę miała problem z określeniem terminu kurka wodna Każde z dzieci ma inny, wedle ostatniej @ jeszcze inny A jak będzie CC to jeszcze inny I bądź tu mądrym
To ja poki co roznica 7 dni..do 5 dni póki co ...