Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciśnienie ?
Chyba [emoji58]Ciśnienie ?
Mnie brzuch przestał boleć ...znam winowajcę, to moja nieszczęsna przepuklina. Ostatnio nie wyrabia przy moim apetycie.
Kawa z cytryną
Kochana ja rwę miałam w pierwszej ciąży i się boję kiedy teraz wróci ...okropność, nie szło spać nocami...Nessi - Ja mam bóle krzyżowe, ale wiem że to rwa kulszowa się odnawia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam tylozgiecie macicy.Nessi - Mnie potrafiło sparaliżowac nawet podczas snu jak już byłam wielorybem pod koniec nie moglam chodzić czasami. Do tego jeszcze tylozgiecie macicy więc wszystko uciskalo na tyły.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak narazie to boli mnie tylko brzuch. Ale w poprzedniej ciazy mialam czesto bole krzyzowe. Nie moglam chodzic i siedziec. I ciezko bylo mi sie podnosic z lozka.