Natuszka21
Fanka BB :)
Nevka - Nie będę Ci opowiadać kolejny raz historii z tesciowa, bo moja jest zbliżona do reszty. Powiem Ci tylko jedno. Maz nie chciał się wyprowadzić, było mu wygodnie więc spakowalam siebie i Maje i pojechalam taksówką do mamy, kiedy był w pracy i nikogo nie było w domu. Co zrobił? Przyjechał spakowany z wielką skrucha. Niektórym potrzebna jest terapia wstrząsowa, rozmowy, prośby, groźby rzadko działają. Tulalismy się trochę z Mają ale byliśmy razem i przede wszystkim szczęśliwi. [emoji4] Najśmieszniejsze jest to że pomimo wszystko z tesciowa na odległość mam super kontakt, urazy zostaną gdzieś w środku ale staram się nie myśleć już o nich. [emoji4]
Co można Ci doradzić.? Jak najszybciej się wyprowadz zanim jeszcze urodzi się maluch, bedzie latwiej.
Zrozumiem jeśli tego nie zrobisz wiem po sobie ze do pewnych decyzji trzeba dojrzeć i tyle. Trzymaj się Kochana. [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co można Ci doradzić.? Jak najszybciej się wyprowadz zanim jeszcze urodzi się maluch, bedzie latwiej.
Zrozumiem jeśli tego nie zrobisz wiem po sobie ze do pewnych decyzji trzeba dojrzeć i tyle. Trzymaj się Kochana. [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom