reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lola, ja mam dzis 8+0, termin wg OM i usg 31 sierpien[emoji4] i tez mikołajkowy prezent, dokładnie w owu sie wstrzelilismy, z tym ze moje cykle były krótkie 23/24 dni, stad moze różnica?[emoji848]
Sama nie wiem, ale usg wskazało ta sama datę porodu co te wszystkie kalkulatory.

Kciuki za wizytujące [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam cykle 28/29 dniowe... Może coś w tym jest... Mój T. Stwierdził, że on lubi zwiedzać to i jego plemnik najpierw sobie pozwiedzał, a dopiero potem doleciał do celu... I stąd te opóźnienie [emoji2]

eiktrjjge03lkilf.png

reklama
Dzien dobry wszystkim :)
Super wiadomosci z wczoraj.
Lola kamien z serca :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Leeleeth mna tez targaja sprzeczne emocje i chyba Madzia ma racje, ze lepiej pojsc i sprawdzic niz sie stresowac. Sama sie bede musiala do tego zastosowac bo sie chyba przekrece z nerwow

Hej dziewczyny, a co myslicie o robieniu badań prenatalnych w moim wieku? Moja ciocia urodzila pierwsze dziecko w wieku 25, a drugie 27 lat i jest ogromnie zdziwiona, ze nasz ginekolog mi wgl o nich wspomniał, mówi, że w zadnej ciąży nie robiła. I powiem wam, że sama zgłupiałam już [emoji33]

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Lola, tak sie cieszę!!! Wiedziałam, ze bedzie w porzadku!![emoji173]️

Dziewczyny co robic z tymi mdlosciami??[emoji30] najpierw chwytają mnie głodowe, wiec coś jem i mijają na chwile, zeby wrócić ze zdwojona siła po jedzeniu. Gdyby nie moja siła woli która trzyma to w środku to co chwile wisialabym nad kiblem[emoji55]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie co robić? Ja mam to samo [emoji52] niby witaminy mam z imbirem który pomaga na mdłości a koszmar w pracy ledwo żyję chyba na zwolnienie trzeba iść...

Hej dziewczyny, a co myslicie o robieniu badań prenatalnych w moim wieku? Moja ciocia urodzila pierwsze dziecko w wieku 25, a drugie 27 lat i jest ogromnie zdziwiona, ze nasz ginekolog mi wgl o nich wspomniał, mówi, że w zadnej ciąży nie robiła. I powiem wam, że sama zgłupiałam już [emoji33]

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Zrób dla świętego spokoju... Teraz chyba większość lekarzy wysyła na te badania, ja za dwa tyg też dostanę skierowanie...

eiktrjjge03lkilf.png

Ja nadal objawów żadnych, tylko mega zmęczona jestem. Opryszczka mi wyskoczyła ba wardze i nie wiem co robić. Chyba do lekarza pójdę tydzień wcześniej bo się martwię, czy wszystko w porządku.
Ogólnie nastrój mi opadł i smutna jestem bez wyraźnego powodu.

Mnie się pytała położna czy miewam opryszczki bo dla ciąży to nie szkodzi ale ponoć jak dzidziuś się urodzi to tak [emoji52]

reklama
Do góry