reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
marcia331 daj znać jak po wizycie :) ja sama sobie myślę czy coś jutro będzie widać bo według tego lekarza z izby jestem tydzień do tylu jutro na wizycie byłby 6t1d a gdyby to była prawda to jestem ten tydzień do tylu. Zobaczymy. Może u ciebie tez blizniaki skoro taka beta :)

Millo kochana mam nadzieję że odrobinę ci lepiej.

anik będzie dobrze.

Leeleeth ja też mam mało objawów i gdyby nie to że ciągnie mnie podbrzusze jak na okres to bym się martwiła.

pyzunia86 tez mam jutro ginekologa :) będzie dobrze co nie :)

reklama
Ja mam wizytę dopiero w poniedziałek. Zazdroszczę Wamm. A co do jedzenia to ja jem ciągle ser kozi:) tak mi smakuje mimo że śmierdzi wszystkim dookoła:) i dziś od rana pierwszy raz podeszło mi coś do gardła a liczyłam że się uda jak w poprzedniej ciąży bez mdłości praktycznie

Napisane na XT1032 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia ja to samo, kiepsko z apetytem jak wchodze na stolowke do nas to robie tylko kolko i w koncu ide do kiosku kupic kanapke i ewentualnie salatke sobie zrobie bo to mi jeszcze przechodzi!!

A co do spania to chodze z kurami spac o 8, max 9. A ze mnie w sumie ogolnie nocny Marek jest!!! A teraz jak pracuje 10-12 godzin to wymiekam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też z mężem ok. 21 chodzimy spać :D
Trzymam kciuki za wizytę! :)
Ja nadal objawów żadnych, tylko mega zmęczona jestem. Opryszczka mi wyskoczyła ba wardze i nie wiem co robić. Chyba do lekarza pójdę tydzień wcześniej bo się martwię, czy wszystko w porządku.
Ogólnie nastrój mi opadł i smutna jestem bez wyraźnego powodu.

Kochana jak masz się denerwować to leć do lekarza. Ja teraz co tydzień do lekarza latam i przestało mi być głupio. Jeśli cokolwiek mnie zaniepokoi to idę i juz. Po co sie niepotrzebnie stresować i zastanawiać?
Taka Nessi naprzyklad, prawie osiwiala a w brzuszku sobie dwa bandziorki latają :p

Lola gratulacje!!! Cudowne wieści. Wczoraj był wyjątkowo szczęśliwy dzień. Mam nadzieję że dzisiaj też same dobre wiadomości bo widzę że dużo wizyt się szykuje.

Anik ja też mam dzisiaj o 17 i już mi od rana niedobrze na samą myśl. A tu jeszcze cały dzień w pracy trzeba wytrzymać. Na serduszko się nie nastawiam bo to dopiero 5t4d. Chociaż pamiętam że jedna z dziewczyn już widziała w tym czasie. A wysoka beta trochę mnie pociesza że może jednak coś zobaczę.

leeleeth ja miałam opryszczkę w ciąży i na ustach jest bezpiecznie. Wirus HSV1, wywołujący opryszczkę wargową, jest niegroźny dla kobiet w ciąży i dla płodu.

Magda, a co Wy jak stare dobre małżeństwa spać chodzicie tak wcześnie ?:D
O 21:00 to ja dopiero życie zaczynam jak młody już śpi :D

P.S. Mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z wrześniówek ? Termin mam De Facto na 5 września ale ciąża może być już na rozwiązaniu w 36-38 tygodniu :)

Hej ! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja jutro będzie równo 6 tygodni . Marcia331 piszesz, że masz wysoką betę, ja robiłam w 4 .3 9 stycznia i wyniosła 5600. Twoja jest podobna? Moja jakaś bardzo duża , czy myślicie, że to oznacza więcej niż jeden zarodek?

reklama
leeleeth ja miałam opryszczkę w ciąży i na ustach jest bezpiecznie. Wirus HSV1, wywołujący opryszczkę wargową, jest niegroźny dla kobiet w ciąży i dla płodu.

Magda, a co Wy jak stare dobre małżeństwa spać chodzicie tak wcześnie ?:D
O 21:00 to ja dopiero życie zaczynam jak młody już śpi :D

P.S. Mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z wrześniówek ? Termin mam De Facto na 5 września ale ciąża może być już na rozwiązaniu w 36-38 tygodniu :)

Ja Cię zaraz wywale!
Sama mam termin z OM na 31 sierpnia :p

A chodzimy spać tak wcześnie bo nasza miłość jest teraz czysto platoniczna :D
Cytując mojego lekarza:
"Daj mężowi 100 zł i niech idzie do sąsiadki":D

Do góry