reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lola lubię twój suwaczek[emoji7] jesteśmy dokładnie w tym samym dniu[emoji4] ja mojego nie umiem zrobić ale bede zaglądać na twój [emoji846]

Nessi kochanie, dlaczego Ci ciezko?
I co to za krosty ci sie przyplątały? Zaczęłaś czymś brzuch smarować moze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny, ja od rana na syropku i kropelkach, herbatkach z miodem, cytryna, imbirem i sokiem z aroni... Masakra, a do pracy muszę iść, bo nie ma kto mnie zastąpić...

CHEEBAY według USG wychodzi mi dzisiaj 7t4d, a Tobie? Termin z 30.08 przesunął się na 3 września, więc wychodzi na to, że w Mikołajki sobie taki prezent wyskubaliśmy z moim T.

Kciukasy za dzisiejsze wizyty, ale po moim przykładzie nie musimy się już o nic martwić [emoji7] bo wiadomo, że będzie okey.

I koniec z tymi miłymi słowami od Was dla mnie, bo mam fazę na wzruszanie się i co tu zajrzę to płaczę jak bóbr [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png

reklama
leeleeth ja miałam opryszczkę w ciąży i na ustach jest bezpiecznie. Wirus HSV1, wywołujący opryszczkę wargową, jest niegroźny dla kobiet w ciąży i dla płodu.

Magda, a co Wy jak stare dobre małżeństwa spać chodzicie tak wcześnie ?:D
O 21:00 to ja dopiero życie zaczynam jak młody już śpi :D

P.S. Mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z wrześniówek ? Termin mam De Facto na 5 września ale ciąża może być już na rozwiązaniew 36-38 tygodniu :)
Witam wszystkie mamy z rana!
Powodzenia na wizytach!!!
Nessi to ty jestes motorem tego forum smutno by bylo bez ciebie .
Tez mam termin na 05/09 ale jak sie okaze ze i tym razem mam cholestaze ciazowa to rozwiazanie tez bedzie w 37-38 tyg.Bo to cholerstwo to grozne DLA zycia dziecka jest i nie MA co ryzykowac

leeleeth ja miałam opryszczkę w ciąży i na ustach jest bezpiecznie. Wirus HSV1, wywołujący opryszczkę wargową, jest niegroźny dla kobiet w ciąży i dla płodu.

Magda, a co Wy jak stare dobre małżeństwa spać chodzicie tak wcześnie ?:D
O 21:00 to ja dopiero życie zaczynam jak młody już śpi :D

P.S. Mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z wrześniówek ? Termin mam De Facto na 5 września ale ciąża może być już na rozwiązaniu w 36-38 tygodniu :)
My jesteśmy dumne, że jesteś z nami Wariacie [emoji8]

eiktrjjge03lkilf.png

Lola gratulacje!!! Cudowne wieści. Wczoraj był wyjątkowo szczęśliwy dzień. Mam nadzieję że dzisiaj też same dobre wiadomości bo widzę że dużo wizyt się szykuje.

Anik ja też mam dzisiaj o 17 i już mi od rana niedobrze na samą myśl. A tu jeszcze cały dzień w pracy trzeba wytrzymać. Na serduszko się nie nastawiam bo to dopiero 5t4d. Chociaż pamiętam że jedna z dziewczyn już widziała w tym czasie. A wysoka beta trochę mnie pociesza że może jednak coś zobaczę.
Ja juz widzialam w tym czasie serduszko. Co bylo moim zaskoczeniem i lekarza. Ty tez juz napewno zobaczysz i wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki[emoji4]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Cześć dziewczyny, ja od rana na syropku i kropelkach, herbatkach z miodem, cytryna, imbirem i sokiem z aroni... Masakra, a do pracy muszę iść, bo nie ma kto mnie zastąpić...

CHEEBAY według USG wychodzi mi dzisiaj 7t4d, a Tobie? Termin z 30.08 przesunął się na 3 września, więc wychodzi na to, że w Mikołajki sobie taki prezent wyskubaliśmy z moim T.

Kciukasy za dzisiejsze wizyty, ale po moim przykładzie nie musimy się już o nic martwić [emoji7] bo wiadomo, że będzie okey.

I koniec z tymi miłymi słowami od Was dla mnie, bo mam fazę na wzruszanie się i co tu zajrzę to płaczę jak bóbr [emoji1]

eiktrjjge03lkilf.png

Lola, ja mam dzis 8+0, termin wg OM i usg 31 sierpien[emoji4] i tez mikołajkowy prezent, dokładnie w owu sie wstrzelilismy, z tym ze moje cykle były krótkie 23/24 dni, stad moze różnica?[emoji848]
Sama nie wiem, ale usg wskazało ta sama datę porodu co te wszystkie kalkulatory.

Kciuki za wizytujące [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana. Wstać z mdłosciami z łóżka..to jest jazda..wieczory mam piękne bo mój J na urlopie więc nie obijamy się skoro jest siła a rano wstaję i klozet. Skrajnie emocje [emoji89]..moja wizyta jutro. Też już przebieram uszami [emoji176]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry