I teraz też nie jest. Lekarz POZ nie może zlecić B-HCG. Jest to badanie odpłatne, a panie rejestratorki widocznie nie ogarniają...Bardziej mi chodziło o to, że jakiś czas temu to badanie nie było refundowane z przychodni POZ.
reklama
Milena_1983
Zaciekawiona BB
No i jak po wizycie?A jak wyglądały u was plamienia?. Bo ja dzisiaj idę do ginekologa i się zastanawiam czy to aby na pewno to. Co prawda zaraz z domu wychodzę bo wizyta na godzinę 15, ale lekki stres jest. Już czytałam mnóstwo na internecie na ten temat, ale jestem ciekawa czy to jest to czy coś innego. Może jak porównam swoje doświadczenie i kogoś to będzie mi lżej.
ina1290
Zaciekawiona BB
I jak? I jak?? Już po?No ja nie pomogę bo ja nie plamię tym razem a jak plamiłam to był to u mnie zły znak. Ale dużo kobiet plami i jest ok więc za godzinę się dowiesz a ja za dwie
Ja zrobię jeżeli w Pappa coś wyjdzie nie w porządku. Albo zrobię dla spokoju ducha tak czy siak, ale na pewno po PAPPA.Oprócz Pappy wybieracie się na Nifty PRO? jeśli tak to ile po Pappie?
Tak też doradzał mi mój lekarz, że zawsze poleca tę kolejność bo jak wyjdzie nift super a później coś jednak w usg czy w pappa nie do końca to „psychologicznie” lepiej w takiej kolejności
Podziel się: