reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
marcia331 daj znać jak po wizycie :) ja sama sobie myślę czy coś jutro będzie widać bo według tego lekarza z izby jestem tydzień do tylu jutro na wizycie byłby 6t1d a gdyby to była prawda to jestem ten tydzień do tylu. Zobaczymy. Może u ciebie tez blizniaki skoro taka beta :)

Millo kochana mam nadzieję że odrobinę ci lepiej.

anik będzie dobrze.

Leeleeth ja też mam mało objawów i gdyby nie to że ciągnie mnie podbrzusze jak na okres to bym się martwiła.

pyzunia86 tez mam jutro ginekologa :) będzie dobrze co nie :)
Ja tak miałam według wszystkich apek 7t4d na usg od razu jak wpisała datę pierwszego dnia @ wyszło że 6t4d

reklama
Ja bede musiala zaplacic 300 zl i jechac do Olsztyna na nie, tak mi powiedzial moj lekarz ;)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Mi wczoraj lekarz powiedział, że da mi skierowanie, żebym miała je za darmo, a byłam prywatnie... Moja SIS też miała za darmo w wieku 25 lat -lekarz coś tam sciemnił, żeby nie musiała płacić...

eiktrjjge03lkilf.png
A musza byc do tego zalecenia zeby zrobic takie badanie? Czy to zalezy od lekarza?

f2w3yx8dv4ippex6.png

Nessi nie widzę powodu dla którego mamy ciebie wyganiać zostajesz z nami i tyle :)

adrianna695 ja robiłam w poniedziałek i była 5 400 jak co.

Anonimowa ja robie zawsze badania prenatalne i zrobiłabym nawet gdybym miała 15 lat.
Dla mnie te badania są bardzo ważne.

reklama
Do góry