reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
marcia331 daj znać jak po wizycie :) ja sama sobie myślę czy coś jutro będzie widać bo według tego lekarza z izby jestem tydzień do tylu jutro na wizycie byłby 6t1d a gdyby to była prawda to jestem ten tydzień do tylu. Zobaczymy. Może u ciebie tez blizniaki skoro taka beta :)

Millo kochana mam nadzieję że odrobinę ci lepiej.

anik będzie dobrze.

Leeleeth ja też mam mało objawów i gdyby nie to że ciągnie mnie podbrzusze jak na okres to bym się martwiła.

pyzunia86 tez mam jutro ginekologa :) będzie dobrze co nie :)
Ja tak miałam według wszystkich apek 7t4d na usg od razu jak wpisała datę pierwszego dnia @ wyszło że 6t4d

reklama
Ja bede musiala zaplacic 300 zl i jechac do Olsztyna na nie, tak mi powiedzial moj lekarz ;)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Mi wczoraj lekarz powiedział, że da mi skierowanie, żebym miała je za darmo, a byłam prywatnie... Moja SIS też miała za darmo w wieku 25 lat -lekarz coś tam sciemnił, żeby nie musiała płacić...

eiktrjjge03lkilf.png
A musza byc do tego zalecenia zeby zrobic takie badanie? Czy to zalezy od lekarza?

f2w3yx8dv4ippex6.png

Nessi nie widzę powodu dla którego mamy ciebie wyganiać zostajesz z nami i tyle :)

adrianna695 ja robiłam w poniedziałek i była 5 400 jak co.

Anonimowa ja robie zawsze badania prenatalne i zrobiłabym nawet gdybym miała 15 lat.
Dla mnie te badania są bardzo ważne.

reklama
Do góry